Skip to main content
Menu Icon

Vice President Frank van de Ven neemt afscheid

Media Room

image hero

Frank van de Ven Life FitnessReorganisatie bedrijfsstructuur Life Fitness Vice President Frank van de Ven neemt afscheid.
Na een dienstverband van 22 jaar verlaat Frank van de Ven Life Fitness als Vice President ISBU. Hij nam deze beslissing na de managementreorganisatie die Life Fitness ondergaat om hun wereldwijde leiderspositie in de markt nog verder te versterken.

De Nederlandse Van de Ven startte 22 jaar geleden als manager Life Fitness Benelux en richtte zich daarna op internationale groei voor de marktleider. Van de Ven zorgde er mede voor dat het bedrijf internationaal de sterke positie heeft. Life Fitness dankt hem voor al zijn bijdragen aan het bedrijf, waardoor het vandaag de dag is, maar vooral ook zijn enorm passie en inspiratie. “Frank creëerde en laat een enorm sterk en ervaren team van bedrijfsleiders achter zich, die het respect en vertrouwen hebben van onze klanten. We wensen Frank het allerbeste in zijn toekomstige plannen”, aldus Jason Worthy, CEO van Life Fitness.

Nieuwe bedrijfsstructuur
De nieuwe bedrijfsstructuur van Life Fitness is vereenvoudigd, waardoor er meer en snellere slagkracht is om hun positie in de groeimarkt van Fitness nog verder te verankeren. Life Fitness zal zich daarnaast blijven focussen op het loskoppelen van het bedrijf binnen Brunswick Corporation en als zelfstandig bedrijf verder te gaan.

Over Life Fitness
Life Fitness is de wereldwijde marktleider in de professionele fitnessapparatuur, speeltafels en game room meubilair. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt kracht- en cardioapparatuur, biljarttafels & accessoires en game room meubilair onder de merknamen Life Fitness, Hammer Strength, Cybex, Indoor Cycling Group, SCIFIT en Brunswick Billiards. Deze hoogwaardige producten worden gedistribueerd in 166 landen. Met het hoofdkantoor in Chicago Illinois, is Life Fitness een divisie van Brunswick Corporation (NYSE: BC). Meer informatie is te vinden op: www.lifefitness.nl.

Back to Press Releases
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?