Skip to main content
Menu Icon
Huis Pressreleases Halo Fitness Cloud

Halo Fitness Cloud

Media Room

image hero

PERSBERICHT

Life Fitness lanceert revolutie in club management & klantbehoud met
Halo Fitness Cloud
• Uniek platform in de cloud voor efficiënter dagelijks management
• Het vergroot de retentie van leden en versterkt hun positieve trainingsbeleving
• Versterkt de inzet van leden data met meer dan honderd applicaties

In dit tijdperk waarin de fitnesstechnologie in een enorm snel tempo doorgroeit, verwachten leden meer van hun sportschool dan enkel de plek die voorziet als ruimte met apparatuur voor een goede training. Dat is de reden dat Life Fitness met trots de lancering van Halo Fitness Cloud bekendmaakt. Deze revolutionaire software is tweeledig en vergroot de positieve trainingsbeleving van de sporter, terwijl het dagelijkse management in de club wordt vereenvoudigd.

Sportscholen- en faciliteiten registreren zich in de Halo Fitness Cloud en kunnen daarna hun account naar wens upgraden. Er zijn diverse fitnessplannen en features in de software aanwezig om een verrassende sportbeleving voor leden te creëren die echt impact heeft. Bijvoorbeeld door het promoten van specifieke trainingen en het behouden van leden door hun gebruik van de Halo Fitness App. Tegelijkertijd biedt de nieuwe software efficiënt management van de dagelijkse gang van zaken in de sportclub. De nieuwe Halo Fitness Cloud is een extra fundament onder onze visie om het platform te zijn die de wereld met fitness verbindt. We verbinden de fitnessclub, de leden en de partners in het ecosysteem met het snelgroeiende platform. Dit resulteert in verbluffende resultaten voor de leden én voor de fitnessondernemer,

In een tijd waar gemiddeld 30% van de leden binnen een jaar hun lidmaatschap opzeggen is er behoefte aan een oplossing voor dit pijnpunt en leden betrokken houden bij een club. Halo Fitness Cloud biedt onder andere de mogelijkheid om ledendata in positieve actie om te zetten.

Met Halo Fitness Cloud profiteren zowel leden als clubmanagers:
• _Leden worden op positieve wijze begeleid in hun eigen fitness Journey. Wanneer de sportschool waar zij trainen, is aangesloten bij Halo Fitness Cloud, ontvangen zij gepersonaliseerde tips en adviezen over de beste apps en fitness trackers om hun doelen te behalen. Ze kunnen zelf trainingen kiezen en creëren, voortgang bijhouden, een training inplannen en eenvoudig communiceren met hun trainer.

• _Bedrijfsmanagers krijgen met Halo Fitness Cloud een helder inzicht in een dagelijkse operatie. Zij kunnen dankzij data en statistieken, van ieder aspect in het bedrijf, direct actie ondernemen. Van het schoonmaken tot het onderhoud van apparatuur, van het inzetten van marketing tot het monitoren welke leden in de ‘gevarenzone’ zitten om mogelijk te willen opzeggen.

“Wij geloven in een hybride toekomst waarin de mens en de technologie elkaar versterken. Een persoonlijke beleving in een fitnessomgeving ervaart een lid nooit door enkel de apparatuur, maar juist door gemotiveerde personeelsleden. Dankzij deze nieuwe software, die we nog in de komende jaren steeds verder zullen ontwikkelen, kunnen fitnessbedrijven perfect gebruik maken van indrukwekkende tools en data die het biedt”, aldus Jason Worthy, vice president of
digital solutions van Life Fitness. Zij kunnen op hun beurt hun eigen leden ‘Fitness van de toekomst’ bieden en hen daarmee aan de fitnessclub blijven verbinden.
Voor meer informatie over Halo Fitness Cloud, de features en kant en klare plannen, kijk op www.lifefitness.nl/fibo-2018

Ontdek de mogelijkheden van de Halo Fitness Cloud op de Life Fitness stand in hal 6 tijdens FIBO 2018. Halo is in de loop van 2018 beschikbaar in Nederland, Belgie en Luxemburg.
Einde Persbericht

Over Life Fitness
Life Fitness is de wereldwijde marktleider in de professionele fitnessapparatuur, speeltafels en game room meubilair. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt kracht- en cardioapparatuur, biljarttafels & accessoires en game room meubilair onder de merknamen Life Fitness, Hammer Strength, Cybex, Indoor Cycling Group, SCIFIT en Brunswick Billiards. Deze hoogwaardige producten worden gedistribueerd in 166 landen. Met het hoofdkantoor in Chicago USA, is Life Fitness een divisie van Brunswick Corporation (NYSE: BC). Meer informatie is te vinden op: www.lifefitness.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie:

Life Fitness Viola Kunst, viola.kunst@lifefitness.com
Telefoon: 0180-646666 / 06-52714479

Back to Press Releases
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?