Lifecycle Upright bikes

Het erfgoed van de Lifecycle bike begint met de eerste elektrische exercise bike die meer dan 45 jaar werd gebouwd. De Lifecycle bike is blijven evolueren. De commerciële upright exercise bike simuleert het fietsen op de weg en heeft een biomechanisch correcte positie van de benen, wat de belasting van de knieën en gewrichten limiteert en een comfortabele rit biedt.

Life Fitness Gym Elevation Featuring Upright

ELEVATION SERIES UPRIGHT LIFECYCLE BIKE

De hoogwaardige stationaire fiets combineert comfort met drie console-opties die uitdagende technologie bieden. De console biedt gedetailleerde productgegevens wanneer deze verbonden is, wat een onschatbaar middel is voor toestelbeheer.

Life Fitness Augies Quest

INTEGRITY SERIES AUGIES QUEST UPRIGHT LIFECYCLE BIKE

Deze limited edition van de Augie’s Quest Lifecycle Upright exercise bike is een hommage aan Augie Nieto, medeoprichter van Life Fitness, die de Lifecycle introduceerde.

Life Fitness Gym Integrity Featuring Uprights

INTEGRITY SERIES UPRIGHT LIFECYCLE BIKE

De zelf-aangedreven Integrity Series weerstaat de drukste dagen in de sportschool. Het toestel is beschikbaar met een draadloze internetverbinding die via het bedrijfsportal van LFconnect.com gegevens met betrekking tot toestelbeheer en inzicht in benodigd preventief onderhoud  biedt.

Life Fitness Gym Activate Featuring Uprights

ACTIVATE SERIES UPRIGHT LIFECYCLE BIKE

Robuust ontwerp met een intuïtieve console die het voor zowel beginnende als ervaren sporters gemakkelijk maakt. De zelf aangedreven bike is slank, duurzaam en een aanwinst voor iedere fitnessclub. En het biedt toegang tot waardevolle gebruiksgegevens via LFconnect.com.

Life Fitness Gym Integrity Featuring Lifecycle GX

LIFECYCLE GX BIKE

De Lifecycle GX geeft een nieuwe betekenis aan group-cycling. Opvallende stijl, ergonomisch ontworpen stuur en zadel samen met talloze instelopties garanderen een comfortabele ervaring voor een hele reeks verschillende sporters. 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?