Body: 

Financiering

Image: 
Body: 
MET LEASING MEER RUIMTE OM TE ONDERNEMEN!

Met hart en ziel doen wat u het liefste doet. Uw leden inspireren met de nieuwste fitnessapparatuur. Daar wilt u financiële speelruimte voor. Onze partner DLL(De Lage Landen) is al 40 jaar dé specialist in leasing voor ondernemend Nederland. Wij kennen uw markt, zien uw passie en weten wat u nodig heeft om uw ambities waar te maken. Wij verrassen u met passende oplossingen om uw bedrijfsmiddelen te financieren. Volledig afgestemd op uw situatie en met een vlotte, efficiënte afhandeling. Zodat u genoeg financiële speelruimte overhoudt om te doen wat er echt toe doet.

Bedrijfsmiddelen zoals fitnessapparatuur zijn belangrijk voor een bedrijf. Maar bij de aanschaf wilt u niet dat uw geld vastzit en u niets meer heeft om te ondernemen. Dan biedt leasing uitkomst.

Leasing geeft u allerlei bedrijfseconomische en fiscale voordelen. U houdt kapitaal vrij om te investeren en kunt u bezighouden met belangrijker zaken: ondernemen!
 De belangrijkste voordelen van leasing:

  • Tot 100% financiering mogelijk
  • Duidelijkheid van maandelijks dezelfde vaste kosten
  • Uw leencapaciteit bij de bank blijft intact​
Image: 
Body: 
is leasing iets voor u?

Wilt u uw fitnesscentra laten groeien door extra te investeren? Is uw huidige apparatuur toe aan vervanging? Of wilt u innoveren? Leasing bied u financiële ruimte, met duidelijkheid van de maandelijkse kosten. De financieringstermijn stemmen wij af op de levensduur en opbrengsten van het bedrijfsmiddel. U heeft de mogelijkheid te kiezen voor een slottermijn. Hierdoor creëert u maximaal lage maandlasten.

De Lage Landen kent een lange historie in leasing. Als 100% dochter van de Rabobank zijn wij al meer dan 40 jaar actief in leasing van bedrijfsmiddelen. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de branches: industrie, transport, infrastructuur en bouw, zakelijke dienstverlening en agrarisch. Maar ook organisaties in de zorg, handel en overheid zien leasing meer en meer als een aantrekkelijke vorm van financiering.

Title: 
OOK LEASEN?

Body: 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze lease-mogelijkheden.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?