Hammer Strength HD Elite Racks

Topsport

Kracht bereiken op het veld betekent kracht buiten het veld opbouwen. U levert het talent. Wij steunen u met robuuste toestellen. Life Fitness en Hammer Strength bieden extreme duurzaamheid, geavanceerde innovatie en, het belangrijkste, resultaten. Of het nu twee keer per dag trainen is of een wedstrijddag, wij zijn de juiste trainingspartner.

Did you know?

100%

van alle professionele American football- en honkbalteams gebruikt toestellen van Life Fitness en Hammer Strength

29/30

NBA-teams gebruiken Hammer Strength

24/30

NHL-teams hebben het Hammer Strength-voordeel

Did you know?

Wist u dit al…

100% van de professionele American football- en honkbalteams, 97% van de professionele basketbalteams en 24 professionele hockeyteams gebruiken toestellen van Life Fitness en Hammer Strength.

Life Fitness en Hammer Strength worden door de topsporters gebruikt. Gedreven sporters en winnende teams moeten het uiterste uit zichzelf halen en hebben daarbij toestellen nodig die tegen een stootje kunnen.

Of je nu gaat voor het winnende schot in het doel, in de basket, of de winnende homerun, Life Fitness en Hammer Strength helpen bij het trainen aan de zijlijn om dat voor elkaar te krijgen.

What we deliver

Wat wij doen

Innovatie   

Iedere spier is een stuk gereedschap dat morgen sterker gebouwd moet zijn dan vandaag. Met Hammer Strength bent u zeker van zowel het heden als de toekomst. Naast onze essentiële collectie van benches, racks, plate-loaded en selectorized toestellen, hebben we de innovatieve HD Elite rack ontwikkeld. Dit is de meest duurzame racklijn van Hammer Strength en is gebouwd voor ultieme aanpasmogelijkheden en performance small group training.

Duurzaamheid voor intensief gebruik

Met topsporters werken betekent veel en afwisselend trainen met steeds andere sporters. Life Fitness en Hammer Strength ontwerpen een trainingsomgeving die geschikt is voor intensief gebruik waarbij duurzaamheid de basis is van onze toestellen. Wij gaan voor de lange termijn.

Hammer Strength Plate Loaded in Tremont Athletic Club

Hoe we dat doen

Onze Plate-Loaded, Ground Base en MTS toestellen bootsen natuurlijke lichaamsbewegingen na, maken convergente en divergente bewegingen en behouden onafhankelijke armgebruik voor wisselende weerstand- en strekdoelen. 

Extreem testen

Door onze strenge testen drijven we onze producten verder dan de grens van normaal gebruik, om te verzekeren dat ze zelfs in de meest intensieve trainingsomgeving dienst blijven doen. Life Fitness en Hammer Strength zijn gebouwd voor de lange termijn. Wij verzekeren dat elk product sterk genoeg is om de meest intensieve trainingen te weerstaan.

Life Fitness Male Exerciser in SYNRGY 360

SPEEL MEE!

Winnen wordt niet gegarandeerd, maar Life Fitness en Hammer Strength vormen het pad om er te komen. Onze duurzaamheid, innovatie en resultaten spreken voor zich. Nu is het tijd om u klaar te maken en uw sporters voor te bereiden op het moment dat telt, namelijk de wedstrijddag.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?