Icon: 
Indoor Cycling Group
Body: 

Streven naar uitmuntendheid in indoor cycling

teamicg.com 

Image: 
Team ICG Joins Life Fitness

Title: 
Indoor Cycling Group (ICG)

Body: 

Team ICG motiveert, begeleidt en verbetert de levens en uitrusting van de fitness- en sportgemeenschap wereldwijd. 

Dankzij zijn streven naar uitmuntendheid in indoor cycling is ICG als bedrijf wereldwijd uitgegroeid tot de grootste specialist in het ontwerpen, produceren en programmeren van apparatuur voor indoor cycling. 

 

 

 

 

 

Image: 

Title: 
Nog meer rijcomfort

Body: 

Life Fitness presenteert de hoogwaardige Indoor Cycles, aangedreven door ICG®: IC4, IC5, IC6 en de bekroonde IC7. Deze vloot combineert een uniek design met een verbeterde technologische beleving. De Coach By Color®-intensiteitsgids, WattRate®-vermogensmeter en de mogelijke aansluiting op externe apparaten bieden aanmoediging en inspiratie, waardoor de indoor cycling-beleving met geen enkele andere valt te vergelijken.

Meer informatie over de revolutionaire ICG bikes

Image: 
Team ICG Bikes are award winning

Title: 
Prijzen en onderscheidingen

Body: 

ICG’s prestaties weerspiegelen de focus, vastberadenheid en passie die het bedrijf kenmerken. ICG plukt nu alweer 20 jaar de vruchten van een cultuur die de lat voortdurend hoger ligt en jaar na jaar meer rijcomfort biedt.

 

 

 

Image: 
Life Fitness Cycles Powered by ICG

Title: 
Gemeenschap

Body: 

Wij zijn niet de velen, maar de enkelingen die het verschil maken. Geloven dat het beter kan. Samen ervoor gaan. Samen vooruitkomen. We zijn teamgenoot én teamleider. ICG bestaat uit directeuren, crew, hoofdtrainers en fans. Team ICG® is verweven in onze uitstraling en onze levenshouding, het is ons merk, het belichaamt onze intenties en onze gemeenschap.

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?