Blog Posts

by

Barça Innovation Hub en Life Fitness zijn krachtige partners voor het Sports Performance Congress 2018. In Barcelona maakte Life Fitness als wereldleider in fitnessapparatuur haar partnerschap bekend met Barça Innovation Hub voor de tweede editie van de Sports Performance Congress. Dit internationale congres vindt plaats op tien oktober in het Auditori 1899 van het Catalaanse stadium Camp Nou.

#lifefitness #Barca #partners
 
by

Als de markt van indoor fietstrainers al een nieuwe impuls nodig heeft, dan zorgt de IC8 Power trainer daar wel voor. Neem zijn functionele design, zijn esthetische look, zijn perfecte vorm en niet te vergeten de kwaliteit van de data. Met de volgende drie functies van de IC8 Power Trainer kun je alles halen uit jouw trainingssessie.

IC8
Indoor Cycling
 
by

Het is weer zover. Een nieuw jaar is begonnen. Overtollige kilos zijn de stille getuigen van de afgelopen feestdagen. Hoe zorg je ervoor dat je ’s ochtends weer zonder angst en beven naar de weegschaal kunt kijken? Wat denk je van deze (misschien wel belangrijkste) goede voornemens: afvallen en werken aan je gezondheid? Gek genoeg lukt dat maar weinigen. Leuke uitdaging dus om bij dat selecte groepje uitverkorenen te behoren dat er wel in slaagt om gezonder te gaan leven!

fitnessplan
2018
voornemens
 
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?