Skip to main content
Menu Icon
Life Fitness New Integrity Series

EEN BETROUWBARE KLASSIEKER, NU NOG BETER

Een toonbeeld van standvastigheid, een duurzaam en onverwoestbaar model. De Integrity Series is het resultaat van twintig jaar beproefd gebruik en miljoenen voetstappen, bewegingen en pedaalslagen.

De toestellen van de Integrity Series zijn nu sterker en stijlvoller— maar hebben nog steeds het karakter van een echte Life Fitness-klassieker.

background image

ONTWERP

Modern. Simpel. Stijlvol.

Voortdurende innovatie en verbetering zorgen ervoor dat dit cardiotoestel tot het vertrouwde aanbod blijft behoren van fitnesscentra wereldwijd.

Functionele verbeteringen

Life Fitness New Integrity Series

EEN VERBETERDE SPORTBELEVENIS

U ervaart een groter comfort en traint plezieriger door kenmerken als het vrije gebied van de loopband, grotere knieruimte op de cross-trainer, en een verbeterd ontwerp van de pedalen en het zitje op de recumbent en upright bikes.

Life Fitness New Integrity Series

VERBINDING

Dankzij de standaard draadloze verbinding kan software worden geüpdatet en is het eenvoudig om uw toestellen te beheren en toegang te krijgen tot LFconnect Protect voor proactief monitoren van toestellen. Sporters kunnen verbinding maken via standaard NFC en Bluetooth®.

Life Fitness New Integrity Series

MAKKELIJKE SERVICE

Duurzaamheid vereist nog altijd routine-onderhoud. Snel afneembare kappen zorgen voor gemakkelijke toegang en eenvoudig onderhoud.

Geavanceerder ontwerp

Life Fitness Venting on Integrity Treadmill

ROESTVRIJSTALEN ONTLUCHTING

Ontluchtingsitems van roestvrij staal

Life Fitness New Integrity Series

MODERNE STIJL

Een modern ontwerp zorgt voor een uitnodigende en consistente vormgeving die zowel esthetisch aangenaam als functioneel is

Life Fitness Premium design on Integrity Treadmill

PREMIUM AFWERKING

Verf die bestand is tegen corrosie, vlekken en chemische stoffen

background image

Console ervaring

Uitnodigend en intuïtief

Opnieuw uitgedacht om elke sporter uitnodigende ervaringen te bezorgen. Kies de geavanceerde Integrity X console of de simpele Integrity C console. Kies de optie die het beste past bij uw fitnessclub en uw sporters.

Life Fitness Integrity X Console
Integrity X Console
Biedt een strakke uitstraling en een intuïtief touchscreen van 7 inch. Een geavanceerd maar eenvoudig gebruik, trainingen, en verbinding via Bluetooth® en NFC houden sporters gemotiveerd.
Life Fitness Integrity C Console
Integrity C Console
Biedt eenvoud aan sporters die meteen aan de slag willen met het toestel. Het grote ledscherm met eenvoudige weergave maakt navigatie gemakkelijk.
background image

TRADITIE

Integrity komt van binnenuit

De Integrity-serie is geworteld in meer dan 20 jaar betrouwbaarheid en innovatie.

Life Fitness Integrity Treadmill Transition

Onze toonaangevende technici en industrieel ontwerpers zijn nagegaan welke kenmerken en functies zorgen voor een consistente, meeslepende en grensverleggende trainingservaring. Door de Life Fitness-cultuur van betrouwbaarheid en innovatie te matchen aan inzichten van sporters, laat de loopband van Integrity Series nu zien wat hij in zich heeft.

 

 

 

 

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?