Skip to main content
Menu Icon
background image

Markten

Life Fitness combineert een groot en gevarieerd portfolio van producten met het advies van deskundigen om iedere fitnessclub te helpen bij het vinden van een fitnessoplossing die perfect past bij de leden.

Active Aging

Actief ouder worden

Het aantal oudere volwassenen zal naar verwachting de anderhalf miljard overstijgen in 2050. Life Fitness biedt de wellness-oplossingen om een actief en gezond leven te leiden ongeacht de leeftijd.

Athletics

Atletiek

Om sterk op het veld of op de baan te staan, moet kracht worden opgebouwd als het geen wedstrijddag is. Life Fitness en Hammer Strength zijn vertrouwd in sportscholen die worden gebruikt door 's werelds beste atleten.

College Recreation

Sportvoorzieningen voor hbo en universiteit

Een dynamisch sportcentrum helpt bij het werven van meer studenten, zorgt voor een levendige sociale omgeving en verhoogt het welzijn van de campus.

First Responders

Hulpverleners

Waar paraatheid de sleutel tot overleven is, biedt Life Fitness een de frontlinies een cruciaal voordeel met tactische kracht en conditie.

Golf

Golf

Een country club fitnessclub genereert omzet en houdt leden in de fitnessclub wanneer het weer ze van de baan houdt.

Health Clubs

Fitnessclubs

Life Fitness en Hammer Strength bieden de producten en middelen die fitnessclubs kunnen gebruiken om zich te onderscheiden, effectief en ideaal voor iedere sporter.

Hospitality

Gastvrijheid

Reizigers waarderen de toegang tot een kleine of grote kwaliteitsfitnessclub, of dit nu in een onafhankelijk hotel is of in internationale keten.

Life Fitness Markets We Serve - Millitary and Government

Het leger en de overheid

Cardio- en krachttoestellen voor de taaiste gebruikers en omstandigheden: militaire en eliteniveaus van de overheid.

Multi-Unit Residential

Thuisomgeving met meerdere toestellen

Life Fitness helpt bij het ontwikkelen van een fitnessoplossing die bij uw fitnessclub past, waar uw gemeenschap van profiteert en die helpt bij het aantrekken van nieuwe leden.

Office Fitness

Fitness op kantoor

In grote en kleine bedrijven trekt de juiste combinatie van toestellen toptalenten aan en verhoogt het medewerkerstevredenheid/en productie.

YMCA

YMCA

Life Fitness en de YMCA hebben een waardevolle samenwerking gesmeed omdat beide mensen een gezonder leven willen helpen leiden. Life Fitness helpt iedere fitnessclub een eigen persoonlijkheid te ontwikkelen.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?