Skip to main content
Menu Icon
background image

MYRIDE VX

Selecteer, speel en bedien video op een groot scherm voor groepslessen of op een persoonlijk scherm voor een individuele beleving.

Instructeurs kunnen apps gebruiken om live-trainingssessies te verbeteren. Faciliteiten kunnen die weer gebruiken om virtuele lessen online of op aanvraag in te plannen.

MyRide Group

MYRIDE GROEP

Virtueel is alles mogelijk.

Instructeurs kunnen apps gebruiken om live-trainingssessies te verbeteren. Faciliteiten kunnen die weer gebruiken om virtuele lessen online of op aanvraag in te plannen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om meer mensen binnen te krijgen.

 

 

 

background image

UITGELICHTE MYRIDE-APPS

ICG MyRide Live

MYRIDE+ LIVE

Gebruik: groep

´s Werelds eerste app om live indoor cycling-lessen te verbeteren met behulp van forward-motion-video. De baanbrekende Simulation, Interaction and Telepresence (SIT)-leermethoden van ICG verbeteren de fitnessresultaten en het amusement van de gebruiker.

MyRide Live
ICG MyRide Studio

MYRIDE STUDIO COACH

Gebruik: groep en persoonlijk

Meeslepende gecoachte trainingen op het scherm die resultaat opleveren. Sporters kunnen fitter, sneller en sterker worden door eersteklas instructies en activerende muziek tijdens het rijden. Er zijn drie verschillende programma's, aantrekkelijk voor allerlei soorten sporters.

MyRide Studio
ICG MyRide Tour Coach

MYRIDE TOUR COACH

Gebruik: groep en persoonlijk

Op terrein gerichte filmbeelden vanuit de hele wereld met muziek en voiceover-coaching zorgen voor even plezierige als intensieve trainingen. Het snelheid-interactieve landschap is adembenemend en enerverend.

MyRide Tour Coach
MyRide World View

MYRIDE WORLD VIEW

Gebruik: persoonlijk

Uw klanten houden van uw lessen, maar soms willen ze ook gewoon rijden zonder coaching, muziek en andere afleidingen - op het mooie uitzicht na. Wanneer uw leden niet de weg of het pad op kunnen, hebben ze World View.

MyRide World View
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?