Skip to main content
Menu Icon

Hammer Strength traint nu al meer dan 25 jaar atleten. Niet alleen voor topsporters, maar ook voor degenen met de focus en vastberadenheid om er een te worden.

Het zijn robuuste, prestatiegerichte krachttrainingstoestellen die op de inspanningen van sporters zijn berekend en sporters helpen hun doelen te bereiken. Hammer Strength beweegt op de manier waarop het lichaam hoort te bewegen en beloont hard werk met resultaten.

Resultaten waar topsporters al bijna drie decennia op vertrouwen. 

PRODUCTEN

HD Elite

De ultieme trainingsmiddelen voor topsporters, gebouwd op het bewezen prestatiegerichte erfgoed van Hammer Strength.

HD Athletic

Sterke racks en toestellen die in talloze combinaties te configureren zijn.

Plate Loaded

Hammer Strength is gebaseerd op de prestaties van plate loaded-toestellen. Meer dan 40 opties bieden de hulpmiddelen die nodig zijn om kampioenen te maken.

Met steekgewichten

De effectieve beweging, voor het eerst door Hammer Strength gebruikt in de Plate Loaded-toestellen, met handige steekgewichten.

Benches en Racks

Een selectie die alles biedt wat een sporter nodig heeft om een volledige training met losse gewichten te creëren.

Accessoires

Maak uw faciliteit af door een breed scala aan mogelijkheden tot stevig trainen toe te voegen om sporters te helpen hun doelen te bereiken.

GESCHIEDENIS VAN SPORTPRESTATIES 

Het was de bedoeling van Gary Jones om krachttraining te verbeteren toen hij Hammer Strength in 1989 oprichtte. Jones heeft dat gedaan en meer. Door zijn eigen vindingrijkheid en de input van de Cincinnati Bengals, ontwierp en bouwde hij toestellen met het oog op de biomechanica van de sporters—toestellen die op dezelfde manier bewegen als het lichaam.

DE STALEN STANDAARD

@HAMMERSTRENGTHOFFICIAL  |  #HAMMERSTRENGTH
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?