Skip to main content
Menu Icon
HS Landing hero

HAMMER STRENGTH

Hammer Strength traint nu al meer dan 25 jaar topsporters. Niet alleen topsporters, maar ook juist degenen met de focus en vastberadenheid om als een topsporter te trainen.

Het vergt robuuste krachttrainingstoestellen om topsporters weerstand te bieden en te helpen hun doelen te bereiken. Hammer Strength beweegt op de manier waarop het lichaam hoor te bewegen en beloont hard werk met resultaten. Resultaten waar topsporters over de hele wereld al bijna dertig jaar op vertrouwen.

Gary Jones Photo

GESCHIEDENIS VAN HAMMER STRENGTH

Het was de bedoeling van Gary Jones om krachttraining te verbeteren toen hij Hammer Strength in 1989 oprichtte. Jones heeft dat gedaan en meer. Door zijn eigen vindingrijkheid en de input van de Cincinnati Bengals, ontwierp en bouwde hij toestellen met het oog op de biomechanica van de sporters. Het resultaat: toestellen die op dezelfde manier bewegen als het lichaam.

Hammer Strength HD Elite Racks
HD ELITE RACKS

Krachttraining voor individuele sporters en de ideale trainingszone voor small group training.

Hammer Strength HD Athletic Half Rack Combo
HD ATHLETIC

Sterke racks en rigs die eindeloos gecombineerd en geconfigureerd kunnen worden. Een effectief trainingsmiddel voor sporters van alle niveaus.

GROUND BASE

Plate Loaded-kracht vanaf de grond. Houden de sporter stevig vast op de grond terwijl tegelijk de balans en de explosiviteit gemaximaliseerd worden.

SELECTORIZED

MTS en Hammer Strength Select bieden de effectiviteit van Hammer Strength met de eenvoud en het gebruiksgemak van steekgewichten.

Hammer Strength Plate Loaded Temp
PLATE-LOADED

Hammer Strength is gebouwd op de prestaties van Plate Loaded-krachttoestellen voor topsporters en iedereen die zo willen trainen.

Hammer Strength Bumpers On Storage
ACCESSOIRES

Voeg afwisseling toe aan uw trainingsroutine met een breed aanbod van effectieve krachttrainingsaccessoires.

Cleveland Browns Hammer Strength Benches and Racks
Benches en Racks

De robuuste constructies van de Benches en Racks bieden weerstand voor de meest intense trainingen met vrije gewichten en eigen lichaamsgewicht. 

#HAMMERSTRENGTH

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?