Skip to main content
Menu Icon
background image

Financiering

MET LEASING MEER RUIMTE OM TE ONDERNEMEN!

Met hart en ziel doen wat u het liefste doet. Uw leden inspireren met de nieuwste fitnessapparatuur. Daar wilt u financiële speelruimte voor. Onze partner DLL(De Lage Landen) is al 40 jaar dé specialist in leasing voor ondernemend Nederland. Wij kennen uw markt, zien uw passie en weten wat u nodig heeft om uw ambities waar te maken. Wij verrassen u met passende oplossingen om uw bedrijfsmiddelen te financieren. Volledig afgestemd op uw situatie en met een vlotte, efficiënte afhandeling. Zodat u genoeg financiële speelruimte overhoudt om te doen wat er echt toe doet.

Bedrijfsmiddelen zoals fitnessapparatuur zijn belangrijk voor een bedrijf. Maar bij de aanschaf wilt u niet dat uw geld vastzit en u niets meer heeft om te ondernemen. Dan biedt leasing uitkomst.

Leasing geeft u allerlei bedrijfseconomische en fiscale voordelen. U houdt kapitaal vrij om te investeren en kunt u bezighouden met belangrijker zaken: ondernemen!
 De belangrijkste voordelen van leasing:

  • Tot 100% financiering mogelijk
  • Duidelijkheid van maandelijks dezelfde vaste kosten
  • Uw leencapaciteit bij de bank blijft intact​
is leasing iets voor u?

Wilt u uw fitnesscentra laten groeien door extra te investeren? Is uw huidige apparatuur toe aan vervanging? Of wilt u innoveren? Leasing bied u financiële ruimte, met duidelijkheid van de maandelijkse kosten. De financieringstermijn stemmen wij af op de levensduur en opbrengsten van het bedrijfsmiddel. U heeft de mogelijkheid te kiezen voor een slottermijn. Hierdoor creëert u maximaal lage maandlasten.

De Lage Landen kent een lange historie in leasing. Als 100% dochter van de Rabobank zijn wij al meer dan 40 jaar actief in leasing van bedrijfsmiddelen. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de branches: industrie, transport, infrastructuur en bouw, zakelijke dienstverlening en agrarisch. Maar ook organisaties in de zorg, handel en overheid zien leasing meer en meer als een aantrekkelijke vorm van financiering.

OOK LEASEN?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze lease-mogelijkheden.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?