Susan Krumins

“Susan is een van Nederlands beste lange afstandsatletes aller tijden. Haar doorzettingsvermogen, focus om topprestaties te leveren en haar Hollandse no-nonsense mentaliteit, zijn een perfecte match met Life Fitness. Wij zijn er dan ook trots op haar als ambassadeur aan ons te binden, en Susan te ondersteunen richting Tokyo 2020” Harry Damen, Marketing Manager Life Fitness Benelux & Distributor Business EMEA.

Susan Krumins (Nijmegen, 1986) is een van Nederlands beste lange afstandsatletes aller tijden. Ze won brons op de 5000 meter op het EK in 2014 en zilver op de 10.000 meter op het EK in 2018. Op drie WK’s en 1 Olympische Spelen behoorde ze op ook nog eens tot de beste acht 5000 meterloopsters van de wereld. Daarnaast heeft ze een eigen podcast, Susy Q&A, en is gek op koffie en nailart.

‘Trots op de samenwerking met Life Fitness! Ik kijk er naar uit om dagelijks de Life Fitness producten te gebruiken, zo kan ik het maximale uit mijn trainingen halen richting de Olympische Spelen van Tokyo!’

Blijf je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Susan? Volg haar dan op Facebook en Instagram

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?