Skip to main content
Menu Icon
background image

LifeFitness Partnerships

 

SAMENWERKING MET SUSAN KRUMINS

Susan Krumins is een Nederlandse atlete, die zich heeft toegelegd op de middellange tot lange afstanden. Zij kreeg vooral bekendheid door de zilveren medaille, die zij in 2005 op de 3000 m behaalde bij de Europese jeugdkampioenschappen in Kaunas, haar veldlooptitel bij de neosenioren tijdens de Europese veldloopkampioenschappen in 2008, en de zilveren medaille op de 10.000 m bij de Europese kampioenschappen van 2018 in Berlijn...

SAMENWERKING MET WIMBLEDON

Life Fitness heeft op verzoek van de organisator van het wereldberoemde Grand Slam tennistoernooi Wimbledon speciale fitness faciliteiten gecreëerd op het terrein van de All England Lawn Tennis Club. De trotse fabrikant is samen met de Gym Rental Company de 'Official Gym Equipment Provider’ van het prestigieuze toernooi dat nog tot aanstaande zondag duurt.

SAMENWERKING MET WILLIAMS F1

Williams F1 is al actief in de Formule 1 sinds 1977 en is met 9 constructeurskampioenschappen, 7 rijderskampioenschappen en 114 grand prix overwinningen één van de meest succesvolle teams uit de historie van de Formule 1. Voor optimale prestaties op het circuit is het belangrijk dat zowel de rijders als de pitcrew in optimale conditie zijn.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?