Skip to main content
Menu Icon
LFA logo

Life Fitness Master Trainers

LFA_Filip_Debast

 

Filip Debast

Filip is al meer dan 15 jaar werkzaam in de fitness industrie. Zijn ervaring, kennis, positieve mindset en passie maken hem een getalenteerd trainer. Zijn doel is om fitness professionals te trainen met kennis, vaardigheden en het vertrouwen om succesvol te zijn.

Naast zijn werk voor Life Fitness Academy heeft hij ook zijn eigen personal training bedrijf. Gedurende zijn trainingen coacht hij zijn cliënten met een holistische toenadering tot fitness, waarbij hij kijkt naar hun stresslevels en op basis daarvan de beste opties vindt voor het creëeren van gezondheid, balans en fitness in hun leven. Filip verzorgt trainingen in het Nederlands, Engels en Frans.

LFA_Jurgen_de_Lang

 

Jurgen de Lang

Fitness is leven! Een passie die ik graag deel met iedereen die mijn sportieve pad kruist. Van jongs af aan loopt sport en bewegen als een rode draad door mijn leven en dat leidde me op jonge leeftijd naar het CIOS, waar ik mijn passie voor fitness en gezondheid ontdekte. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in de fitness industrie, werk ik het langst als Personal Trainer. Daarnaast ben ik actief als NASM Master Trainer en Life Fitness Academy Master Trainer. Graag deel ik mijn passie, ervaring en kennis met jou. Jurgen verzorgt trainingen in het Nederlands en Engels

LFA_Gino_Goossens

 

Gino Goossens

Gino is een ervaren evidence-based coach en tevens eigenaar van Resilience Performance Training Center (RPTC Fitness) waarin hij werkt met onder andere Hammer Strength apparatuur. Als coach richt hij zich op Individuele Design training (ID+Coaching) waarbij hij actuele wetenschap en assessments hanteert voor het behalen van persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness. Verder is hij een OPEX CCP- en Complete Human Performance (CHP) Coach. Naast zijn werk als fulltime coach en Hammer Strength Master Trainer is Gino een ervaren CrossFit atleet. Voor BigDawgs Athletes haalde hij de finales bij de CrossFit Lowlands Throwdown, Belgium Throwdown en Masters Throwdown. Ook wist hij dit jaar de nationale titel te winnen bij de CrossFit Games Open 2019 in de masters klasse 40-44 jaar. Gino verzorgt trainingen in het Nederlands en Engels.

LFA_Harry_Seriese

 

Harry Seriese

Harry is een expert op kracht- en conditie training, personal trainer en internationaal powerlifter. Met meer dan 25 jaar internationale ervaring op olympisch niveau heeft Harry een no-nonsens visie ontwikkeld in de fitness industrie en deelt hij op enthousiaste wijze graag zijn kennis.

Naast de algemene sportopleidingen(CIOS, ALO), marketing (NIMA) en management, is hij gecertificeerd personal trainer namens de Fitvak!, ACE, AFN en de NASM. Daarnaast heeft Harry jarenlang ervaring als Judo- en Jiu-Jitsu leraar, sportschoolhouder, voedingsdeskundige en master trainer voor het geven van workshops en lezingen. Harry is een energieke en dynamische man. Als Hammer Strength Master Trainer verzorgd hij op praktische en verfrissende wijze zijn workshops en trainingen waarbij veiligheid en techniek centraal staan. Harry verzorgt trainingen in het Nederlands.

ICG trainer Peter Bleux

 

Peter Bleux

Zowel op zijn fiets op de weg als op zijn MTB is Peter in zijn element. Door zijn passie voor het biken is Peter in 2006 de opleiding Spinning® gaan volgen. Sinds 2014 is hij werkzaam bij Team ICG® en maakt hij onderdeel uit van het ICG® team Benelux. Naast zijn werk voor Life Fitness houdt hij zich met name bezig met het begeleiden van jeugd renners en ondersteunt hij zijn cliënten met het behalen van hun persoonlijke fiets doelen. Peter’s motto, die hij wederom ook meegeeft aan de mensen die hij begeleidt, is ‘Be Your Own Hero’.

 

David van der Sterren

Sinds september 2018 maakt David onderdeel uit van team ICG® Benelux als (trainee) National Trainer om een bijdrage te leveren aan de implementatie van ICG® door middel van het geven van trainingen. Voorafgaand heeft hij jaren vol energie en bevlogenheid indoor cycling lessen gegeven op diverse sportscholen. Beleving, energie en connectie met de groep staat bij hem centraal in de lessen die hij geeft. Zijn doel is om mensen te inspireren en te motiveren. Hij gelooft dat het creëren van een sterke mindset en een krachtig lichaam de absolute basis is voor een gelukkig leven vanuit je eigen kracht.

 

Bernardine Rauwerda

Bernardine heeft 20 jaar lang zelf twee sportscholen gerund met als focus groepslessen. Haar ondernemerschap heeft Bernardine kunnen combineren met een topsport carriere. Zij maakte onder andere deel uit van de Nationale Mountainbike Selectie van Nederland. Haar passie voor het mountainbiken heeft zij later naar het indoor cycling kunnen brengen: zij weet als geen ander hoe zij iemand kan trainen en coachen op een fiets. Bernardine werkt al enige tijd met veel plezier voor Team ICG® en heeft inmiddels de titel ICG® Master Trainer. Bernardine kan uw trainingen in het Nederlands en Engels verzorgen.

Bekijk onze brochure

Kom meer te weten over onze internationaal erkende trainingen

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over één van onze opleidingen.

Bekijk de blog

Lees onze meest recente blog posts, gecreërd door onze Life Fitness Academy Trainers

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?