Skip to main content
Menu Icon
background image

Indelingsdeskundigen van Life Fitness

5

Indelingsspecialisten

In totaal 50

JAAR

ervaring

In totaal 5.000

indelingen per jaar

FACILITEITEN VAN 18 TOT 14.000 vierkante meter

Het Life Fitness-team van indelingsdeskundigen werkt samen met klanten en verkoopvertegenwoordigers die 2D- en 3D-indelingen nodig hebben om hun fitnessfaciliteiten te kunnen visualiseren.

Al onze vijf indelingsspecialisten hebben een opleiding afgerond in bouwkunde, binnenhuisarchitectuur of animatie en zijn ervaren op het gebied van AutoCAD, Visio, Adobe Illustrator, After Effects, Premiere, Photoshop of 3D Max. Ze zijn ook uitstekend ingevoerd in al onze cardio- en krachtproducten, zodat ze precies weten wat er nodig is om een juiste indeling te maken. Dit team ondersteunt ruim 200 externe verkoopvertegenwoordigers van Noord- en Zuid-Amerika tot aan het Verenigd Koninkrijk.

Indelingsvereisten

 

Tekening van de ruimte in CAD of PDF

 

Afbeeldingen huidige fitnessfaciliteit

 

Locatie zuilen, deuren, enz.

 

Bestaande locaties stopcontacten

Verkoopvertegenwoordigers dienen verzoeken in voor de indeling van fitnessfaciliteiten van 18 tot 14.000 vierkante meter voor clubs, militaire en onderwijsfaciliteiten, hotels en vakantieoorden of wooncomplexen die uit meerdere eenheden bestaan.

Ons team werkt vervolgens met de klant samen om voor die klant de ideale onderdelenaantallen, combinaties van toestellen, en ruimte- en veiligheidsvereisten vast te stellen. Ons team adviseert indelingen die alle inspecties ter plaatse doorstaan en tevens voldoen aan alle relevante voorschriften en wetgeving, zoals ADA (American Disabilities Act), ASTM (American Standard for Testing Materials).

Formule voor oppervlaktevereisten

 

Trek 10% van algehele ruimte af voor doorstroming

 

Voor elk cardio-onderdeel of krachttrainingsonderdeel met steekgewichten moet u rekening houden met een trainingsoppervlak van 4,5 vierkante meter

 

Grotere krachttrainingstoestellen hebben een trainingsoppervlak van 9 vierkante meter

ga aan de slag met uw fitnessfaciliteit

Ontdek het verschil dat Life Fitness maakt.

Verken hoe fitnessfaciliteiten wereldwijd hun ruimte omvormen met toestellen van Life Fitness. 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?