Skip to main content
Menu Icon

ICG ONLINE HUB

Een uniek wereldwijd platform voor gepassioneerde instructeurs en fietsfanaten van over de hele wereld. ICG is een wereldwijde leider gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en het programmeren van Indoor Cycling apparatuur. Al meer dan 25 jaar motiveert, begeleidt en meet Team ICG wereldwijd positieve veranderingen in het leven en de ritten van haar instructeurs en de community. Wij zijn niet de velen, maar juiste de weinigen die het verschil maken. Geloven in beter. Samen streven. Samen vooruitgaan. We zijn je teamgenoot en teamleider. Een team zijn is alles waar we voor staan. ICG is wie we zijn: Crew, Master Trainers en Fans. Team ICG is verweven in onze kleding maar ook in onze dagelijkse houding. Het is ons merk, onze intentie en onze community.

THE WORKOUT BUILDER

Lesprofielen bouwen was nog nooit zo leuk! Je workouts synchroniseren automatisch met de nieuwe ICG App dus je kunt direct aan de slag. En vergeet niet om je profielen te delen met vrienden of jouw deelnemers in de les.

 

GLOBAL INSTRUCTOR CLUB

Lid worden van deze wereldwijde community biedt unieke voordelen, zoals tips van ICG-experts, gratis muziek en je krijgt toegang tot de Pro versie van de ICG Workout Builder.

ICG APP

ICG APP

Een nieuw design en krachtige nieuwe features zoals GRATIS workouts. Ideaal voor trainen vanuit huis of in de gym. Download de App nu en ontdek alle mogelijkheden.

Dowload de app

  

Neem contact met ons op

WAAROM INDOOR CYCLING?

Indoor cycling zit duidelijk weer in de lift! Het is momenteel zelfs de meest populaire groepstraining en dankzij de diversiteit in het aanbod van ICG kun je een heel groot deel van jouw leden aanspreken. Wat willen sporters? De tijd dat je een kale studio kunt vullen met bikes, is voorbij. Trainers en leden vragen meer dan simpelweg een ruimte gevuld met materialen. Hun interesses veranderen en daarmee hun behoeften.

77% - Wil interactie en fun tijdens het sporten. Het mag niet voelen als een verplichting, maar als een moment om van te genieten en door te brengen met anderen.

69% - Wil en sociale interactie tijdens het sporten.

70% - Vindt dat groepstraining voor meer motivatie zorgt.

OVER ICG CONNECT

Indoor cycling is zo veel meer dan fietsen op muziek. Verrijk jouw cycle studio met ICG Connect en til de lessen naar een nieuw niveau. Door slimme technologieën toe te voegen, wordt de les een compleet nieuwe beleving. ICG Connect maakt motiverende factoren visueel en brengt de deelnemers zowel dichter bij hun doelstellingen als dichter bij elkaar. Stem het aanbod af op alle leden en verhoog het rendement:

Independent
Myride Personal is ideaal voor leden die graag individueel trainen en op de fitness vloer werken aan hun persoonlijke doelstellingen.

Performance
De unieke IC8 Power Trainer is geïnspireerd op fietsen, triathlons en Crossfit en dat maakt dit de fiets bij uitstek voor wielrenners en fitnessfanaten.

Small Group Training
Overweeg de IC7 met de meest ideale pasvorm, volledige afdichting en self-powered console als toevoeging aan een circuit- of HIIT training.

Immersive
Bied leden de beste bike en de onvergetelijke ervaring en haal absoluut het maximale uit jouw cycle studio. Coach by Color en ICG Connect zorgen ervoor dat jij je onderscheidt van de competitie.

Leren wat ICG voor jouw club kan betekenen? Neem contact op!

HOE ZIET EEN EXPERIENCE ERUIT?

Of je nu een bestaande faciliteit hebt, of een nieuwe studio wilt openen, er is een aantal onmisbare elementen die voor een onvergetelijke ervaring zorgen:

Bikes
Een essentiële investering die de basis legt voor een scala aan lessen.

Educatie
Trainers zijn cruciaal voor een succesvolle implementatie en unieke beleving.

Muziek
Een key element voor gemotiveerde deelnemers.

Verlichting
Kleuren hebben een enorme impact op de sfeer.

Installatie en design
Een beamer, scherm en geluidssysteem maken de beleving compleet.

HOE WORDT ICG SUCCESVOL?

Voordat ICG wordt geïmplementeerd, is het belangrijk om je af te vragen wat je de behoeften zijn van jouw doelgroep.

Sluit het lesaanbod aan bij de cultuur en bij de leden van jouw club? En sluit het aan bij de doelgroep die je graag wilt aantrekken?

Breng trainers aan boord die passen bij deze strategie en laat ons helpen om hen verder te ontwikkelen, zodat zij elke les volle zalen trekken. En vergeet je marketingstrategie niet!

Hoe ga je jouw leden informeren? Welke sociale kanalen zijn het meest relevant en hoe ziet de in-club marketing eruit?

Zorg dat leden met elkaar in contact komen, bouw een community en genereer nieuwe leden.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?