Skip to main content
Menu Icon
background image

HAMMER STRENGTH CLINICS

Wil jij je kennis en ervaring naar een nog hoger niveau tillen? Wil jij leren van de beste coaches en je collega’s? Wij dagen je uit om een nog betere trainer te worden! Hammer Strength Clinics staan voor zweet en toewijding. Gebouwd op jarenlange ervaring en bewezen resultaat in de USA. Wij leren je niet alleen om het beste uit jezelf te halen maar ook uit de sporters die je traint. Een Hammer Strength Clinic onderscheidt zich door een combinatie van effectief hands-on leren, deskundige instructie, begeleiding in uitvoering en dynamische groepsdiscussies. Alle clinics vinden plaats in een Official Hammer Strength Training Center.

De tour van 2019 bestaat uit clinics op het gebied van programming, barbell training en fundamentals ground base training. Nieuwsgierig geworden? Ontdek wanneer, waar en wat een clinic voor jou kan betekenen.

Programming Barbell Training Fundamentals Ground Base Training

Datum Tijd Training Locatie Aanmelden
13 december 10:00-16:00 Barbell Training (Basics) Fanatics Sportsclub – Mortsel Belgium Hier

PROGRAMMING

DUUR:  6 uur
VOOR WIE:  traniners, pt's
KOSTEN: Euro 129,- per persoon, inclusief healthy lunch, certificaat van deelname, goodiebag en manual.

 

Is het een kunst of een wetenschap? Hoe creeer je het beste programma voor diverse sporters? Tijdens deze clinic leer je de basis uitgangspunten die belangrijk zijn voor een sterke programmering en hoe je deze aan kunt vullen met een goede dosis creativiteit. Het uiteindelijke doel? Tevreden sporters die hun persoonlijke doelen bereiken!

WAT KAN JE VERWACHTEN?
• De wetenschap achter een sterk programma
• Learning on the go – hands-on training
• Hoe breng je variatie en creativiteit?

HAMMER STRENGTH MASTER TRAINER: JURGEN DE LANG

Fitness is een passie die hij graag deelt met iedereen die zijn sportieve pad kruist. Van jongs af aan loopt sport als een rode draad door zijn leven. Als tienkamper heeft hij mogen proeven van het (top)sport leven, om daarna als trainer juist anderen te helpen hun sportieve doelen te bereiken. Als Personal Trainer, en tevens docent van verschillende fitness opleidingen, coacht hij anderen met veel passie en plezier.

background image

BARBELL TRAINING - THE BASICS

DUUR:  6 uur
VOOR WIE:  traniners, pt's
KOSTEN: Euro 129,- per persoon, inclusief healthy lunch, certificaat van deelname, goodiebag en manual.

 

Tijdens een barbell clinic leer je de basics en de belangrijkste lifts met een barbell die binnen de krachtsport (powerliften) en functioneel fitness (CrossFit en Olympische Gewichtheffen) gebruikt worden. Deze barbell lifts zouden onderdeel moeten zijn van iedere professionele coach zijn tool box wanneer hij met een klant 1-op-1 in een small-group training werkt. We leren je de oefeningen veilig, effectief en op een correcte manier uit voeren.

 

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Squat: Air Squat, Goblet Squat, Split Squats, Back Squat, Front Squat, Bulgarian Split Squats, Chain and Banded Squats.
Deadlift: Conventional DL, Sumo, Romanian, Single Leg DL, DL Varieties met o.a. KB.
Press: Strict Press, Push press, Push Jerk, Bench Press varieties, DB Presses, Chain and Banded Presses.
OLY: Clean varieties, Snatch varieties, DB and Barbell Rows. Weightlifting for CrossFit competitions

HAMMER STRENGTH MASTER TRAINER:
GINO GOOSSENS


Gino is een ervaren evidence-based coach en tevens eigenaar van een Resilience Performance Training Center (RPTC Fitness) waarin hij werkt met onder andere Hammer Strength apparatuur. Als coach richt hij zich op Individuele Design training waarbij hij actuele wetenschap en assessments hanteert voor het behalen van persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness.

Verder is hij een OPEX CCP- en Complete Human Performance (CHP) Coach. Naast zijn werk als fulltime coach- en zelfstandig ondernemer is Gino zelf een ervaren CrossFit atleet voor BigDawgs Athletes en heeft hij al mooie resultaten weten te behalen waaronder finale plaatsen bij de CrossFit Lowlands Throwdown, Belgium Throwdown en Masters Throwdown.

 

background image

FUNDAMENTALS GROUND BASE TRAINING

DUUR:  6 uur
VOOR WIE:  traniners, pt's
KOSTEN: Euro 129,- per persoon, inclusief healthy lunch, certificaat van deelname, goodiebag en manual.

 

Waarom en wanneer ground base training? Het antwoord op deze vraag ontvang je tijdens de clinic Fundamentals Ground Base Training. Ground Base toestellen zijn ontworpen om de sporter stevig met beide benen op de grond te houden, terwijl tegelijkertijd de kracht en de explosiviteit vanuit de voeten wordt gemaximaliseerd. Hoe zet je deze vorm van training in op een veilige en effectieve manier? 

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Inzichten in de verschillende vormen van kracht. 
Wat is ground base training en voor wie?
Welke oefeningen zijn er en hoe kan je hier variaties mee maken?

 

HAMMER STRENGTH MASTER TRAINER: HARRY SERIESE 

Harry is een expert in kracht- en conditie training, personal trainer en internationaal powerlifter. Met meer dan 25 jaar internationale ervaring op olympisch niveau heeft Harry een no-nonsens visie ontwikkeld in de fitness industrie en deelt hij op enthousiaste wijze graag zijn kennis.

Hij is gecertificeerd personal trainer namens de NL Actief, ACE, AFN en de NASM en heeft daarnaast jarenlang ervaring als Judo- en Jiu-Jitsu leraar, sportschoolhouder, voedingsdeskundige en master trainer.

Blijf op de hoogte


CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?