Skip to main content
Menu Icon
Halo Fitness Cloud
background image

Retain

Inzicht in de doelen van sporters versterkt uw positie. Verdiep uw relatie met de meest actieve sporters en moedig sporters aan die uw hulp het meest nodig hebben.

Halo Retain

Hoe werkt het?

Met de informatie uit de meer dan 100 apps en wearables die uw leden gebruiken, krijgt u inzicht in de manier waarop zij sporten, zowel binnen als buiten de sportschool.

Halo Activity Dashboard

Activiteitendashboard

U krijgt een gedetailleerd overzicht van de activiteiten van uw leden, waaronder de doelen van de sporters en de apps die ze gebruiken.

Groepeer uw sporters op basis van hun doelen en stel vervolgens specifieke programma's samen voor iedere groep. Als u bijvoorbeeld een groep sporters hebt die traint voor een 5 kilometer, kunt u deze groep aanwijzingen geven voor de beste trainingsmethode.

Halo Motivate Members

Motiveer leden

Bij sporters die steeds minder actief worden, bestaat het gevaar dat ze uw faciliteit verlaten. Retain waarschuwt u als iemand minder actief is, zodat u deze sporter extra motivatie kunt bieden, een uitnodiging voor een groepstraining kunt sturen of een speciale aanmoedigingspremie in het vooruitzicht kunt stellen.

Halo Insights

Inzicht in uw sporters

Kom meer te weten over de activiteiten van uw leden binnen en buiten de sportschool. Gebruik deze informatie om extra programma's, evenementen en groepstrainingen te bieden, die zijn afgestemd op de manier waarop zij graag sporten.

Overige mogelijkheden bekijken

Welke abonnementen beschikbaar zijn, varieert van land tot land. Neem contact op met uw vertegenwoordiger om na te gaan of een abonnement in uw land beschikbaar is.

Terug naar de abonnementen

Kies uw abonnement: Standard, Core, Train of Engage.

Retain aanschaffen

Meld u aan of schrijf u vandaag nog in op Halo.Fitness

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?