Skip to main content
Menu Icon
background image

Start GRATIS met Halo Premium

en houd je leden on-track. Thuis en wanneer zij weer terug zijn in de club.

Wij begrijpen dat dit een ongelooflijk lastige tijd is voor jullie. Om ons steentje bij te dragen, maken wij voor de komende drie maanden Halo Premium gratis beschikbaar. Dit biedt de mogelijkheid om sporters betrokken en actief te houden terwijl zij thuis zijn. Bovendien is het de ideale oplossing voor wanneer zij weer terug mogen komen naar de club.

Hoe Halo Premium jou en jouw leden helpt…

 • Blijf verbonden – blijf in contact met jouw leden, juist nu zij de club niet kunnen bezoeken
 • Houd je leden betrokken - volg de voortgang, houd hen on-track en gemotiveerd.
 • Pas aan naar wens – creëer op maat gemaakte workouts en trainingsplannen, zodat leden ook nu steeds een andere trainingsprikkel ervaren.

Halo Premium combineert deze drie essentiële voordelen en stimuleert de loyaliteit van jouw leden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om niet-leden uit te nodigen. Want hoe ingewikkeld de huidige periode ook is, het is minstens zo belangrijk om je business voor te bereiden op de heropening.

Wat is Halo Premium?

Halo Premium maakt gebruik van een gebruiksvriendelijke app die fitnessclubs de mogelijkheid geeft om in contact te blijven met leden. Nu de leden thuis zijn, kunnen er toch doelen worden gesteld en voortgang worden geboekt.

Ondanks dat leden thuis zijn en niet naar de club kunnen komen, blijft het mogelijk om doelstellingen te realiseren en hun progressie te meten. De bibliotheek met thuisoefeningen biedt clubs de mogelijkheid om eigen workouts te creëren. Zo kan er met elk lid een op maat gemaakt trainingsplan worden gedeeld. Om het jou gemakkelijk te maken en alvast wat werk uit handen te nemen, zijn er ook 16 standaard workouts beschikbaar.

Halo Premium – één simpele digitale tool die jouw fitness community gedurende deze onzekere periode vanuit huis verbonden houdt, maar ook oplossing biedt wanneer zij weer terug kunnen keren naar jouw club.

Halo Premium Plan

Halo Premium voor clubs:

 • Profielen van huidige- of oud-leden toevoegen en wijzigen
 • View member profiles to understand exercise behavior
 • Profielen van leden bekijken en bewegingsgedrag analyseren
 • Trainers kunnen eigen workouts creëren en toevoegen
 • Gepersonaliseerde workouts direct versturen naar leden
 • Oefeningen creëren en toevoegen aan de bibliotheek
 • Blijf in contact met je leden via de app

Halo Premium voor leden:

 • Thuis workouts creëren en zoeken
 • Doelen stellen en voortgang in de gaten houden
 • Blijf on-track met jouw fitnessdoelen


Blijf verbonden


Doelen stellen en voortgang in de gaten houden


Blijf on-track met jouw fitnessdoelen

Hoe lang zullen deze functionaliteiten beschikbaar zijn?

Je hebt tot 15 mei 2020 om jouw account te activeren voor de gratis proefperiode. Na registratie kun je vanaf de datum dat het account is geactiveerd gedurende drie maanden de voordelen van Halo Premium ervaren.

Na het verstrijken van de drie maanden is er geen verplichting en zal de inschrijving automatisch en kosteloos worden beëindigd. Wil je na de proefperiode gebruik blijven maken van Halo Premium, neem contact met ons op zodat we het account actief kunnen houden tegen een maandelijks of jaarlijks bedrag.

Activeer Halo Premium Nu

Log in of registreer via Halo.Fitness

Neem contact met ons op

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?