Skip to main content
Menu Icon

KOSTELOOS EN VOORBEREID NAAR FITFAIR?

Download hier het trendrapport!

Life Fitness gelooft in het concept van Fitfair. De combinatie van kennisdeling, inspiratie en het samenbrengen van ondernemers, instructeurs en fanatics is uniek en inspirerend.

We willen ondernemers inspireren met onze Family of Brands. Kom je ook?

Tijdens Fitfair laat Life Fitness met haar Family of Brands een arsenaal aan oplossingen zien waarmee wij ondernemers in staat stellen als waardig pionier voorop te lopen. Als ondernemer is het mooi als je een trend kunt voorzien, vooral als dat eerder is dan je concurrenten.

Top 20 wereldwijde fitness trends 2019

Download het Trend Rapport om te lezen hoe jij jouw business nog succesvoller kunt maken. En breng tijdens Fitfair een bezoek aan onze stand, zodat we kunnen laten zien hoe we je daar dankzij merken als Life Fitness, Hammer Strength en Indoor Cycling Group bij helpen.

Het gerenommeerde American College of Sports Medicine (ACSM) onderzoekt elk jaar onder duizenden experts uit de industrie welke trends er spelen. De uitkomsten van dit onderzoek worden wereldwijd als meest gerespecteerde en representatieve benchmark gezien en veel fitnessclubs en gezondheidsinstellingen baseren hierop hun investeringen.

De trendanalyse laat zien dat onze Family of Brands voor elk thema een passende oplossing heeft. Ondernemers die als waardig pionier voorop willen lopen, lezen in dit rapport waar zij zich op moeten richten om hun business een impuls te geven en klaar te maken voor de toekomst.

Helaas is het niet meer mogelijk om gratis tickets voor Fitfair 2019 aan te vragen via deze website. Via de website van Fitfair zijn er nog tickets te verkrijgen. Graag zien we je aanstaande vrijdag op onze stand!
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?