Skip to main content
Menu Icon
background image

Studenten Sport Centrum Eindhoven

O.L. Vrouwestraat 1, 5612 AW Eindhoven

https://www.tue.nl/en/our-university/student-sports-centre-eindhoven/

560

Vierkante Meters

400+/-

Lessen per week

12 SGT/75 Hal

Leden per klas

Hammer Strength & Life Fitness

“Gezonde geest zoals een gezond lichaam!”

– Atef el Allouche, Fitness Manager & Sports Coordinator

"

Meer dan 50 jaar geleden besloot een hoogleraar van de Technische Universiteit Eindhoven trainingen aan te bieden om de gezondheid en het actieve leven van zijn studenten te bevorderen. Uit dit idee is het Studentensportcentrum Eindhoven van vandaag ontstaan.

In het verlengde van de opleiding van studenten aan de TU Eindhoven en Fontys, maakt dit centrum bewegen en trainen toegankelijk voor iedereen – het is gewoon een kwestie van doen. Met kleurcodering worden zones aangegeven voor specifieke fitnessniveaus.

 

““Begeleiding van de klanten is erg belangrijk om er voor te zorgen dat ieder op zijn/haar eigen niveau kan sporten en zich kan ontwikkelen”

– Daan Guldermond, Fitness instructor

De hele dag wemelt het in het centrum van studenten, medewerkers en alumni die gebruikmaken van het zwembad, de fitnessruimtes, de drie sporthallen en de elf tennisbanen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos met meer dan 70 sporten om uit te kiezen. En dat voor minder dan 100 euro per jaar. Het is dan ook geen verrassing dat het Studentensportcentrum Eindhoven meer dan 13.000 leden heeft.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?