Skip to main content
Menu Icon
background image
St Andrews Logo

ST. ANDREW'S FAMILY FITNESS PLUS

Charleston, South Carolina, VS
Succesverhalen

standrewsfitness.com

1

ONGEBRUIKT RACQUETBALL VELD

10

GROEPSLESSEN VOOR KLEINE GROEPEN PER WEEK

2X

TOENAME IN OMZET VOOR PERSONAL TRAINING

"Het HD Elite rack systeem is erg opwindend. We kunnen verder gaan dan alleen maar met losse gewichten werken en kunnen zo veel meer doen met onze trainingen."
 

— DIANE BETZ, FITNESS DIRECTOR, ST. ANDREW’S FAMILY FITNESS PLUS

StAndrews-Class

ST. ANDREW'S FAMILY FITNESS PLUS

Een ongebruikte racquetballbaan was de ideale ruimte voor groepstraining voor kleine groepen, maar Diane Betz wist niet zeker welke toestellen ze hiervoor kon gebruiken.

De trainer bij St. Andrew’s Family Fitness Plus in Charleston, South Carolina, koos voor toestellen waarvan velen denken dat ze alleen in op gigantische scholen en professionele gewichtenruimtes staan. 

"We hadden geen eigen ruimte (voor kleine groepstrainingen)," zei Betz. "We hadden niet genoeg ruimte. Ik wilde een ruimte waar ik een kleine groep mee naar toe kon nemen om hun eigen training te krijgen."

St Andrews Diane Betz Photo

WEG MET HET OUDE EN AAN DE SLAG MET HET NIEUWE.

Één van de vijf racquetballbanen van de club werd niet gebruikt, dus besloot Betz deze uit te rusten met toestellen voor kleine groepstrainingen. Haar eerste keuze was een SYNRGY360 toestel, maar die had niet de ideale afmetingen voor de ruimte van 74 vierkante meter.

Life Fitness vertegenwoordiger Forrest Corey stelde een interessant alternatief voor—kleine groepstraining met een Hammer Strength HD Elite rack. 

St Andrews Bat Wing Pullup

GA VEEL VERDER

Hammer Strength was zeker een overstap voor Betz, maar na enige overweging besloot ze om Corey te vertrouwen en de HD Elite Rack te proberen. De overstap heeft zich op een grote manier terugbetaald en werd omarmd door de club van 3500 leden.

"Het HD Elite rack systeem erg opwindend," verklaarde Betz. "We kunnen  veel verder komen met losse gewichten  en we kunnen zo veel meer doen met onze trainingen. Het heeft echt de potentie van al mijn klanten naar buiten gehaald. Ik vind het een-op-een contact leuk, maar op deze manier heb ik ze allemaal tegelijk. Ze motiveren zichzelf en werken als een team. Ik denk dat dit ze naar een hoger niveau heeft gebracht."

St Andrews Personal Training

VERDUBBELD

In het begin was het werven van nieuwe sporters niet altijd makkelijk. Maar St. Andrew’s begon uiteindelijk sessies voor kleine groepstrainingen op de HD Elite te vullen en de fitnessclub zag de omzet van personal training verdubbelen.

"We trokken letterlijk mensen van hun loopband en naar namen ze mee naar hier," zei Betz. "Als iemand met gewichten aan het werk was (zeiden) we ‘dit wordt veel leuker’, en we nemen je mee en je gaat het geweldig vinden. Iedereen vertrok met een glimlach en een gelukkig gevoel."

StAndrews-Class

ENORME OMZET TOENAME

De fitnessclub rekent een minimum van $48 voor een vierwekelijks/programma van vier sessies en $144 voor 12 sessions in vier weken. Iedere sessie heeft maximaal 10 leden, wat betekent dat iedere sessie de potentie heeft om $1440 te verdienen. Het feit dat St. Andrew’s 10 trainingen per week heeft betekent een enorme omzet toename.

"Onze groepstrainingen zijn al verdubbeld in grootte en ik zie (nog steeds) een stijgende lijn. Iedere maand betrekken we meer en meer mensen. Mensen raken enthousiast en komen terug."
 

— BETZ

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?