Skip to main content
Menu Icon
background image
Sportspark Logo

SPORTSPARK: SYNRGY FACE-OFF

Norwich, Engeland

Succesverhalen

13,000

LEDEN

576 VIERKANTE METER

(576 VIERKANTE METER) 
FITNESS CENTRUM MET 135 CARDIO & GEWICHTSTATIONS

195 VIERKANTE METER

(195 VIERKANTE METER) 
SYNRGY360 FACE-OFF TRAININGSGEBIED MET VIER SYNRGY360 TOESTELLEN

SYNRGY360 FACE-OFF

Een uniek idee en intelligente programmering stelde Sportspark in staat om groepstraining een enerverende draai te geven... SYNRGY360 Face-Off team training.

"Sportspark heeft een reputatie voor het bieden van de meest aanzienlijke standaard van faciliteiten in het gebied, maar onze fitnesstoestellen vielen onder die maatstaf. Ik wilde zien wat we konden toen om onszelf weer te herstellen tot 'the place to be'."

-PHIL STEELE

"We wilden iets inbrengen dat algemene fitness met erg sportspecifieke (fitness) zou combineren. Het steekt af en is uniek vergeleken met wat er op de markt beschikbaar is."

— Phil Steele, DIRECTOR OF SPORT, UNIVERSITY OF EAST ANGLIA

Sportspark-Synrgy360-GroupTrainingClass

HET MAKEN VAN DE SYNERGY FACE-OFF

Sportspark veranderde een groot kinderdagverblijf in een levendige trainingsruimte voor groepstrainingen voor de SYNRGY360™ Face-Off. 

The ruimte heeft vier SYNRGY360™ systemen, grote timers op flat screen beeldschermen en een aangepaste vloer met kleurcodering aan de ene kant voor "team zwart" en aan de andere kant voor "team rood." Teams kunnen tegen elkaar strijden om te zien welke kant de meeste oefeningen kan voltooien op verschilde getimede stations. 

"De flexibiliteit van SYNRGY zette me aan het denken over team-tegen-team training. We ontvangen veel verschilde sportteams, dus ik verkende de optie om een kamer in te richten die dat teamtrainingsconcept kon waarmaken. Door gesprekken met een vertegenwoordiger en trainer van Life Fitness hebben we een concept dat wordt gebruikt door teams en individuele sporters," zei Steele. 

Sportspark-Synrgy360-GroupTrainingAlt

DE POPULARITEIT

De reacties van rugby clubs, voetbalteams and scholen uit de buurt zijn extreem positief. Het competitieve element van de SYNRGY Face-Off maakt het zo populair en dient als een introductie voor nieuwe sporters die niet bekend zijn met Sportspark.

De ruimte voor de SYNRGY360 Face-Off is veelzijdig. Het wordt ook gebruikt voor SYNRGY360 groepstrainingen en kleine personal trainingssessies waarbij vier personal trainers hun eigen toegewezen gebied gebruiken. 

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?