Skip to main content
Menu Icon
background image
Life Fitness at Sportsgym

SPORTSGYM SCANDINAVIË

Östersund, Zweden
Succesverhalen

16,000

LEDEN

22 FITNESSCENTRA

OVER 12 STEDEN

21.000 M2

FITNESSCLUB IN ÖSTERSUND, ZWEDEN

Life Fitness at Sportsgym

SPORTSGYM SCANDINAVIË WEET HOE ZE EEN PUBLIEK MOET AANTREKKEN

De fitnessketen weet dat een stevig, beknopt groepstrainingsschema een geweldige manier is om mensen aan te trekken en om ze gemotiveerd te houden om terug te gaan naar de sportschool.

Sportsgym Scandinavië, wat 16.000 leden heeft, verdeeld over 22 fitnessclubs in 12 steden, ervaart dat een stevig, beknopt groepstrainingsschema een geweldige manier is om mensen aan te trekken en om ze gemotiveerd te houden om terug te gaan naar de sportschool.

De grootste Sportsgym locatie in Östersund, Zweden werd laat in 2016 geopend. De gloednieuwe fitnessruimte van 195 m2 beschikt over een groot aanbod van cardiotoestellen, inclusief loopbanden, cross-trainers en bikes. Maar de voornaamste focus van Sportsgym ligt op het gebied van de energie en de vriendschappen die ontstaan in enkele uitnodigende plekken voor groepstrainingen—een uitgebreid aantal Hammer Strength HD Athletic toestellen en een groot systeem van Life Fitness SYNRGY360.

"We kozen ervoor om uitrusting van Hammer Strength HD Athletic te gebruiken, omdat het zo veelzijdig is en omdat het de mogelijkheden biedt voor een volledige training."

 

— Tobias Carlsson, FACILITAIR MANAGER

CENTRA VOL ENERGIE

Sportsgym houdt de plekken voor groepstrainingen druk en ze zijn daardoor, op de Östersund-locatie, centra vol energie en opwinding geworden.

De plek voor SYNRGY360 biedt zeven kleine groepstrainingen per week aan en de club biedt elke week zes HD Athletic-lessen aan. Het aanbod van de groepstrainingen is volledig volgeboekt.

"SYNRGY360 past bij zowel beginners als bij volledige atleten," zegt Jesper Jacobsson, een SYNRGY360-instructeur. "Het is geweldig. Deze dagen hebben we geen tijd om te sporten, geen tijd voor training. Hier combineer je zoveel verschillende oefeningen in zo weinig tijd. Mijn cliënten gaan altijd de deur uit met een lach op hun gezicht. En ze willen altijd de volgende week weer terugkomen."

"Mijn cliënten gaan altijd de deur uit met een lach op hun gezicht. En ze willen altijd de volgende week weer terugkomen."

 

— Jesper Jacobsson, INSTRUCTEUR BIJ SYNRGY360

OPTIES VOOR SPORTERS

De combinatie van twee verschillende plekken voor groepstrainingen bieden vele opties aan sporters, ongeacht hun leeftijd, vaardigheid of fitnessniveau. Dit moedigt de participatie aan en het verhoogt het energieniveau bij Sportsgym.

"Life Fitness denkt meer dan wie dan ook aan het onderscheiden van clubs." zegt Fredrik Schultz, een verkoopvertegenwoordiger van Life Fitness. "Ik denk dat sporters zich aangetrokken voelen tot de uitrusting van Hammer Strength omdat de SGT-lessen nu echt trending zijn. De training is zowel cardio als krachttraining en de combinatie daarvan vormt de beste training die je kunt krijgen."

 

 

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?