Skip to main content
Menu Icon
background image
Sports World Logo

SPORTS WORLD AMSTERDAM

Amsterdam, Nederland
Succesverhalen

2,800

VIERKANTE METERS

3000

LEDEN

125

DRUKKE GROEPSLESSEN

DE TOTAALAANPAK VAN FITNESS DOOR SPORTS WORLD

Het is niet altijd eenvoudig een formule te vinden voor een bruisend fitnesscentrum—een plek waar sporters popelen om naar toe te gaan en waar ze niet weg zijn te branden—maar Sports World heeft die formule zeker gevonden. Het is geen kleinigheid wat het centrum in Amsterdam voor elkaar heeft gekregen: het heeft een perfect evenwicht gevonden tussen omgeving, apparatuur en energie.

Sports World Amsterdam Architecture

OPZIENBARENDE ARCHITECTUUR CREËERT EEN GASTVRIJE OMGEVING

Het uitnodigende karakter van Sports World begint met zijn thuishaven. Het klassieke bakstenen gebouw stamt uit 1889, en diende als kolengas- en zuivelfabriek voordat de huidige bestemming van fitnesscentrum werd gevonden.

Gewelfde plafonds, muren van ruwe baksteen en vastgeklonken stalen balken vormen samen met grote boogvormige ramen een ongepolijste maar warme omgeving waarin sporters graag willen vertoeven.

"Het was heel belangrijk om in elke behoefte van elk lid te voorzien. Van beginner tot gevorderde, van jong tot oud, van cardioapparatuur tot Hammer Strength. Het is onze missie elk lid te helpen zijn doelen te bereiken."

— Barry Schreurs, ALGEMEEN MANAGER

EINDELOZE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

Uiteenlopende sporters kunnen probleemloos actief worden gehouden dankzij uitgebreide cardioapparatuur, opties voor intervaltraining met een hoge intensiteit, krachttrainingsruimtes, studio´s voor indoor fietsen en yoga, en zelfs een aantal outdoor hardloopgroepen.

Over de locatie van elk apparatuuronderdeel is nagedacht. Een SYNRGY360 systeem bevindt zich in een het midden van een grote cardioruimte, naast een paar Cybex SPARCs die intervaltraining met een hoge intensiteit bieden voor individuen en groepen. Loopbanden, bikes, cross-trainers, Arc trainers en Row GX trainers delen een handige cardioruimte naast krachttrainingsapparatuur met steekgewichten. Er is een grote ruimte uitsluitend gewijd aan plate-loaded Hammer Strength en een ruimte met banken voor losse gewichten.

Voor wie iets anders wilt dan een standaard individuele sportschoolervaring, heeft Sports World een druk programma van 125 groepstrainingen.

"We hebben veel verschillende soorten leden, en we willen de trainingsmogelijkheden voor elk niveau uitbreiden—van beginner tot gevorderde ," zegt Barry Schreurs, algemeen manager van Sports World. "Wij bieden onze leden de beste service. Leden eerst!"

Sports World Trainers

EXPERTISE OP LOCATIE

Elf personal trainers zorgen ervoor dat leden het maximum uit een bezoek aan Sports World halen. Experts bieden begeleiding aan leden met een-op-een personal training rond een Hammer Strength HD Athletic -rek, kleine groepstrainingen met een SYNRGY360 systeem, vechtsportinstructies en tientallen andere trainingsvormen.

De trainers hebben uiteenlopende achtergronden en specialismen, van kickboxen tot sportmassage tot voedingscoaching. Zelfs de personal trainers van Sports World bieden voor elke sporter wat wils.

Sports World Offering

HET BELANG VAN EEN RIJKER AANBOD

Als u bent uitgezweet, gaat de sportschoolervaring nog door. Fitness in brede zin gaat om meer dan alleen trainen, en Sports World weet dat. Een sauna en stoomruimte bieden een fijne beloning voor al het harde trainen. De club haalt zelfs geregeld professionals op het gebied van lichaamstherapie in huis om leden te helpen blessures te voorkomen en te behandelen.

De deskundige begeleiding gaat door met kennis die online wordt aangeboden. De website van Sports World post vaak blogs met stimulerende tips voor leden over gezond eten, veranderingen in levensstijl en trainingsideeën.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?