Skip to main content
Menu Icon
background image

Rotown Crossfit in the Netherlands

RPTC

Barendrecht, Nederland

https://rptcfitness.nl/

500

Vierkante Meters

35

Lessen per week

14

Leden per klas

Hammer Strength

"Inspire people through Fitness: teach, learn, move, create."

– Gino Goossens, Owner and Full-Time Evidence Based Coach

Cross Fit Rotown, een project dat begon als hobby en is uitgegroeid tot een faciliteit van 500m2! Gino Goossens, zowel eigenaar als personal trainer richtte in eerste instantie in 2014 Cross Fit Rotown op met het idee van het creëren van een micro gym van 120m2. Dit concept heeft geresulteerd in de huidige gym. Gino richt zich voornamelijk op Individuele Design training, waarbij het lid wordt getraind middels evaluatie, training en het ondersteunen van hun eigen doelstellingen.

“Ken je leden, hun blessures, ondersteun hun doelstellingen.”

Rotown is meer dan alleen Crossfit box, de faciliteit biedt groepstrainingen, small group trainingen en individuele zones.  Voor de set-up heeft Gino gekozen voor Hammer Strength apparatuur met als doel het bieden van functionele trainingen, waarbij gebruik gemaakt wordt gemaakt van geïsoleerde, zijdelingse bewegingen terwijl de leden hun techniek ontwikkelen.

Daarnaast beschikt Rotown over een functionele ruimte die de mogelijkheid biedt voor groei en verbetering binnen de fitnessgemeenschap. Rotown biedt de ideale setting waar ieder individu steeds sterker, fitter, sneller wordt.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?