Skip to main content
Menu Icon
background image
High Five Logo

High Five

Schinkeldijkje 18, 1432 CE Aalsmeer

https://www.highfive.fit/

280

Vierkante Meters

Lessen per week

SYNRGY360, tabata, yoga, pump, Cycling, HIIT Circuit & indoor bootcamp

Deelnemers per les

Dit varieert per les. Een volle les heeft tien deelnemers, maar er worden ook lessen & personal training gegeven aan één persoon

Merken

Life Fitness, Hammer Strength, ICG

 

"Burn-outs en ziekteverzuim kunnen verminderen door werknemers te helpen in het verkrijgen en behouden van een gezonde mentale en fysieke staat."

– Kristy Wesselius, HighFive

"

High Five streeft met passie en overtuiging haar doel na om meer mensen in beweging te krijgen. Dat doet het bedrijf al vanaf 1988. High Five blijft groeien en beheert inmiddels bijna 80 gyms en fysiotherapielocaties in Nederland, Engeland en Duitsland. Haar fitness netwerk heeft meer dan 1400 aangesloten fitnesscentra in Nederland en meer dan 250 professionele medewerkers in de drie landen. Het ambitieuze team heeft een heldere drive: 'wij geloven echt dat wij mensen aan een gezondere levensstijl kunnen helpen'. High Five Health Promotion beweegt bedrijven én medewerkers.

Bij High Five weten ze dat een gezonde geest en een gezond lichaam de basis zou moeten zijn voor iedere werknemer. Fitte en vitale medewerkers zorgen voor betere (bedrijfs)resultaten. Met het brede aanbod aan vitaliteitsprogramma’s zorgt High Five dat medewerkers de resultaten behalen die door hun werkgever gesteld worden. Bedrijfsfitness op deze wijze is laagdrempelig en motiverend voor werknemers. "Spring aan boord en wordt samen met uw werknemers lid van The Vitality Movement!"

High Five faciliteert al ruim twintig jaar in-house fitness en groepslessen voor deze overheidsinstantie. De fitheid van werknemers is essentieel voor de resultaten die zij behalen en dat begrijpt deze instantie al vele jaren. De werkstress neemt af, omdat werknemers lekker kunnen sporten voor, tijdens of na werktijd. Werknemers ervaren dat als gemakkelijk en kunnen daardoor het sporten sneller in een druk leven passen.
Het aanbod is erg uitgebreid met fitness, fysiotherapie, stoelmassages en vitaliteitsprogramma’s. De Life Fitness apparatuur zorgt voor een gevarieerd aanbod voor sporters die aan kracht- of cardio training willen doen. Peter Schaap, Facility Manager bij de overheidsinstantie: "Ik vind persoonlijk de SYNRGY360 erg mooi, omdat je daarmee een volledige workout kan doen en je hele lichaam traint".

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?