Skip to main content
Menu Icon
background image

GALTER LIFECENTER

Chicago, Illinois, VS

Succesverhalen

5,500

LEDEN VAN ALLE LEEFTIJDEN

69,000

VIERKANTE METER

1,000

VIERKANTE METER AAN VRIJE RUIMTE

Life Fitness Optima Series Strength Equipment

GALTER LIFECENTER IS GEEN GEWOON FITNESSCENTRUM

Het biedt een plek om te trainen aan de diverse bevolking van noord Chicago. Het is ook het eerste medische fitnesscentrum in Illinois, dient als revalideringscentrum voor het Swedish Covenant Hospital aan de overkant en heeft een levendige gemeenschap van actieve ouderen.

Galter LifeCenter heeft fitnessmogelijkheden nodig voor iedere type gebruiker en het veelzijdige SYNRGY360 toestel past daar perfect bij. Het staat in het midden van het fitnesscentrum, omgeven door drukke cardiotoestellen.

"We wilden een andere functioneel type trainingsruimte," zei Francie Habash, program director bij Galter. "We wilden dat mensen sporten leuk maken en laten spelen en hebben geprobeerd dit zo functioneel mogelijk te maken. Het formaat van de SYNRGY en wat het doet maakte het de beste keus."

"We wilden sporten leuk maken, mensen laten spelen en hebben geprobeerd dit zo functioneel mogelijk te maken. Wat SYNRGY360 doet maakte het de beste keus."
 

— Francie Habash, GALTER LIFECENTER

gym-group-synergy

WIE GEBRUIKEN SYNRGY360?

Het SYNRGY360 systeem is altijd druk. Meerdere wekelijkse, omzet-genererende groepstrainingen zijn ontwikkeld voor alle fitnessniveaus. Intervaltrainingen van hoog niveau dagen gevorderde sporters uit, circuittrainingen van een lager niveau bieden een introductie tot groepstraining en gewichtsbeheersingstrainingen zijn ideaal voor allerlei sporters. Er is zelfs een training op het droge die bedoeld is voor zwemmers en triatleten.

Het toestel is zelfs deel geworden van de dagelijkse trainingsroutines van leden. Een constante stroom van individuele sporters gebruikt de Rebounder, TRX banden en andere delen van het SYNRGY360 systeem.

"Allerlei vaardigheden zitten er aan en (alle leeftijden)," legde Habash uit. "De trainers maken er veel gebruik van. Je kunt het metabolisch gebruiken, er krachttrainingen op doen, werken aan flexibiliteit en balans en activiteiten voor het dagelijks leven. Dat kan er allemaal op worden gedaan, dus het is in dat opzicht fantastisch."

Galter Trainer

EEN DYNAMISCHE FITNESSCLUB VERSTERKEN

Het SYNRGY360 toestel is een integraal deel geworden van Galter LifeCenter. Het is een trainingsoptie die dient als een pronkstuk van het centrum en helpt bij het genereren van interesse in de Galter’s Infinity Pass, een lidmaatschap optie die ongelimiteerde toegang tot alle trainingen biedt. Habash voegde toe: "Het ziet er gaaf uit. Het ziet er leuk uit. Mensen (zien het en zeggen) ‘ooh, wat is dit’? Het maakt sporten leuk omdat het altijd net iets anders is."

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?