Skip to main content
Menu Icon
background image
Cleveland Browns Logo

CLEVELAND BROWNS

Cleveland, Ohio, VS

Succesverhalen

Success-stories-cleveland_browns-HDElete-BumperPlate

CLEVELAND BROWNS

Baanzekerheid is niet een van de pluspunten van het werk als krachttrainingscoach bij de National Football League (NFL).

Verschillende coaches hebben verschillende visies en verschillende visies kunnen volledige herziening van de krachttrainingstoestellen betekenen als nieuw coaching personeel een trainingsruimte krijgt.

Toen Paul Ricci het overnam als hoofdtrainer van kracht en conditie voor de Cleveland Browns in februari 2014, wilde hij aanpassingen maken in de gewichtenruimte. Hij had de verandering nodig om bij zijn manier van coachen te passen, maar wilde de robuuste en effectieve Hammer Strength toestellen die de Browns gebruikten niet weg doen.

"Hammer Strength toestellen vormen de basis voor iedere fitnessclub waar ik heb gewerkt. Ik ben over de jaren heen gewend geraakt aan de duurzaamheid en consistentie."

— Paul Ricci, STRENGTH & CONDITIONING COACH

Cleveland Browns Hammer Strength HD Elite Combo Rack

OUD IS WEER NIEUW

Ricci belde Tom Proffitt, de manager van landelijke verkoop, op dezelfde dag toen hij begon bij de Browns. Proffitt was de volgende dag aanwezig op het Browns trainingscentrum.

"Tom kon mij al snel opties laten zien waardoor het herconfigureren van de modulaire racks mogelijk werd. We konden het grootste deel van de bestaande toestellen gebruiken en veranderen tot wat nu de fundering van ons programma is."

Paul Ricci, STRENGTH & CONDITIONING COACH

success-stories-cleveland_browns-HDElite-BumperPlate

EFFICIËNTE AANPASSINGEN

Proffitt liet de Browns zien hoe gemakkelijk onze vier HD Elite combo racks kunnen worden veranderd tot acht losstaande power racks. We hoefden alleen maar acht opslagruimtes voor losstaande racks te bestellen. Door de lage kosten van de verandering kon Ricci nog twee power racks aan de gewichtenkamer toevoegen. Het komt er dus op neer dat de Browns hun gehele trainingsruimte transformeerden tegen lage kosten en met heel weinig stilstand van de trainingen.

Ricci heeft een indrukwekkende achtergrond. Hij begon zijn carrière in 1996 als assistent coach voor kracht en conditie voor de Arizona Cardinals. Hij bekleedde dezelfde positie bij de Baltimore Ravens in 1999 en was bij het team toen de Ravens de New York Giants versloegen in Super Bowl XXXV. Hij bracht drie jaar door aan de University of Maryland als director of basketball performance en was assistent coach voor kracht en conditie voor de New York Jets in 2012 en 2013.

Success Stories Cleveland Browns Hammer Strength HD Elite Racks

HAMMER STRENGTH ERFGOED

"Ik raakte in aanraking met de Hammer Strength toestellen in de vroege jaren ´90," verklaarde Ricci. "Hammer Strength toestellen vormen de basis voor iedere fitnessclub waar ik heb gewerkt. Ik ben over de jaren heen gewend geraakt aan de duurzaamheid en consistentie."

"Ik ken Tom nu al jaren en hij is degene die ik benader als ik een project begin. Zijn ervaring met alle soorten toestellen en fitnessclub inrichtingen doet voor niemand onder. Geweldige mensen en geweldige producten staan altijd bovenaan mijn lijst. Ik krijg ze beide met Tom en Hammer Strength."

– Paul Ricci, STRENGTH & CONDITIONING COACH

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?