Skip to main content
Menu Icon
background image
A complete Life Fitness Portfolio by Anytime Fitness.

ANYTIME FITNESS

Downers Grove, Illinois, VS

Volledig Life Fitness Portfolio


anytimefitness.com

4000+

LEDEN

3

FILIALEN

VAN 0 NAAR 4000

LEDEN IN MINDER DAN VIER JAAR

VAN BAAN WISSELEN IS NOOIT MAKKELIJK

Toen de Musleh broers besloten om van een succesvolle supermarkt over te stappen naar eigenaar van een fitnessclub, wilden ze het proces zo gemakkelijk mogelijk maken. Life Fitness maakte deze overstap gemakkelijk.

In november 2011 opende het duo hun eerste Anytime Fitness locatie in Winfield, Indiana. Met de hulp van Life Fitness hebben ze een tweede Anytime Fitness geopend in Dyer, Indiana in 2012. Het bedrijf bleef groeien en kreeg een derde locatie in Downers Grove, Illinois in november 2014. Nu zijn ze eigenaar van drie Anytime Fitness filialen met in totaal meer dan 4000 leden.

"Life Fitness helpt bij de inrichting (en bij het bepalen van de toestellen) die u wel of absoluut niet nodig heeft. Eigenlijk zijn ze een stille partner."

– Moe Musleh

"We willen er zeker van zijn dat we een goede ervaring creëren, zoals wij goede ervaringen hebben met Life Fitness."

— Moe Musleh, ANYTIME FITNESS

Hammer Strength  Strength Equipment in Anytime Fitness

TOPKWALITEIT

De drie Anytime Fitness filialen zijn bijna volledig gevuld met Life Fitness en  Hammer Strength equipment. Leden trainen op de nieuwste Elevation Series cardiotoestellen en gebruiken HD Elite racks en Insignia Series voor krachttraining. Personal trainers bieden groepstrainingen met SYNRGY360 toestellen en  Lifecycle GX bikes. 

Life Fitness Flexstrider in Anytime Fitness

MEER DAN TOESTELLEN

Het gaat niet alleen om de toestellen. De Musleh broers weten hoe ze hun leden aandacht moeten geven. Ze motiveren ze met Facebook berichten van dagelijkse work-outs en bieden op bepaalde dagen per week gratis vers fruit en proteïnedrank . Het personeel van de drie Anytime Fitness locaties moedigen de sporters aan, dagen ze uit en motiveren ze.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?