Skip to main content
Menu Icon
background image

Sportclub het Eiland

Antwerpen, België

https://sportclubheteiland.be

3000

117

Lessen per week

7

Sportconcepten

1

Community

We build communities

Sportclub Het Eiland is iets meer dan 10 jaar geleden opgericht door twee broers met een enorme passie voor sport.  Het is de thuisbasis van 7 sportconcepten in één community. Onderdeel zijn van de community is de leidraad van de club, het onderdeel van iets groters, een winnend team.

De vriendelijkheid van de crew, de onverslaanbare coaches, de positieve vibe het onverzadigbare verlangen om beter te worden is wat hen kenmerkt.

De sfeer binnen de club is een balans van casual, cool, raw en urban. De club vernieuwt zichzelf en haar programmering continu.

De community strekt zich uit van de workouts tot het Warehouse, tot BBQ's en verder. Een plek waar leden zich thuis kunnen voelen en niet geoordeeld wordt. “We respecteren en steunen elkaar allemaal. Het enige wat we vragen is om je gewichten niet te laten vallen en gepaste kleding te dragen om iets aan de verbeelding over te laten.”

“Het succes van de samenwerking met Life Fitness en Sportclub het Eiland is mede door het soepele contact. Ook de goede kwaliteit van apparatuur en het team maken dit een fijne samenwerking!”

Breed scala aan apparatuur

Sportclub Het Eiland koos voor Life Fitness vanwege het trendy design en toegankelijkheid van de toestellen wat mooi aansluit bij de look en feel van de club. Leden genieten van de Life Fitness toestellen, deze worden erg graag gebruikt.

Ontdek meer showcases

Bekijk het Life Fitness-verschil over de hele wereld, wanneer faciliteiten hun ruimte transformeren met de beste apparatuur.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?