Skip to main content
Menu Icon
background image
LSU logo

Louisiana State University

Krachttrainingsruimte 

Baton Rouge, Louisiana

Alle foto´s met dank aan Chris Parent/LSU Athletics

LSU Hammer Strength

LSU BOUWT VOOR DE TOEKOMST

Het american footballteam van LSU beschikt over een legendarisch verleden dat bijna 800 overwinningen en drie nationale kampioenschappen telt. Een grote reden voor het succes van de Bayou Bengals is de trainer voor kracht- en conditietraining, Tommy Moffitt. De goeroe van het krachttrainen is al sinds 2000 werkzaam bij de LSU en is deel geweest van twee nationale kampioenschappen in 2003 en 2007.

Nu houdt één van de beste trainers op het gebied van krachttraining in de VS toezicht over één van de beste trainingsfaciliteiten van de NCAA Division I.

Life Fitness equipment at LSU

OVERZICHT VAN DE FITNESSRUIMTE

In de zomer van 2016, onthulde de LSU haar gloednieuwe krachttrainingsruimte van 1.440 m2, wat een grote verbouwing was van een 11 jaar oude fitnessruimte. De planning en uitvoering van het project nam bijna drie jaar in beslag, maar de resultaten zijn indrukwekkend.

De ruimte bevat rijen sterke Hammer Strength HD Elite racks, aangepast naar de wensen van Moffitt en talloze Hammer Strength plate-loaded toestellen. Een modern geluidssysteem en bijna 40 flatscreen t.v´s houden de atleten gemotiveerd tijdens hun trainingen.

Apparatuur

"We kunnen trainen voor meerdere sporten en we kunnen grotere groepen van american footballatleten helpen, wat de intensiteit van de trainingen verhoogt."

 

- Tommy Moffit, trainer voor kracht- en conditietraining
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?