Skip to main content
Menu Icon
background image

ENCORE FITNESS

Moskou, Rusland

uitgebreid aanbod aan toestellen

De uitgebreide reeks aan sporttoestellen, waaronder HD Elite, Hammer Strength Plate Loaded en Insignia Series-krachttrainingsstations. Encore Fitness heeft ook het vernieuwende functionele trainingssysteem SYNRGY360XS geselecteerd, dat erop gericht is uiteenlopende sporters inspirerende belevingen te bezorgen. De hoogwaardige faciliteit herbergt een zwembad van 25 meter lang en luxueuze spa, en voorziet in een allesomvattende sportruimte met de jongste fitnesstrends en innovaties in een eersteklas omgeving. Leden kunnen ook deelnemen aan meer dan 60 verschillende groepstrainingen.

 

 

Life Fitness at Encore Fitness

OVERZICHT VAN DE FACILITEIT

De stijlvolle art-decofaciliteit telt acht thematische fitnessruimtes, die twee verdiepingen beslaan. De club van 3900 m2 is een technologisch geavanceerde oplossing van Life Fitness. Cardio space omvat Elevation Series met Discover SE3-consoles.

TOESTELLEN

"We pakken alles aan en denken overal over na – van de planning tot de bouw en inrichting van ruimtes met de beste toestellen. Het is ons doel klanten niet alleen het kwaliteitsniveau te bieden waaraan ze gewend zijn geraakt, maar ze ook iets te geven wat vast en zeker in de smaak zal vallen, al kennen ze het nog niet."

 

- Irina Kutina, OPRICHTER EN CEO VAN ENCORE FITNESS

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?