Skip to main content
Menu Icon
background image
Caesar Fitness + Spa Resort Logo

CAESAR FITNESS

Den Haag, Nederland

OVERZICHT VAN DE FITNESSCLUB

Eind 2013 opende Caesar Fitness & Spa Resort in Den Haag. Aangezien alles vanaf de grond af is opgebouwd, kon er rekening gehouden worden met alle kleine details met als doel om een premium club te worden. Het 5000 m² grote complex biedt de ruimte voor 70 tot 80 lessen per week en personal training. Dit laatste onderdeel is het meest populair, waardoor er ook 100 personal training sessies per week gegeven worden. Op deze manier kunnen ze voldoen aan alle wensen van de leden.

Vanuit het hart van Den Haag trekt Caesar voornamelijk veel Expats. Om ervoor te zorgen dat ieder lid zich thuis voelt, wordt er gewerkt met herkenbare en eenvoudig te gebruiken producten. Naast hard sporten, kan je hier ook heerlijk relaxen. Bij Caesar is alles mogelijk.

Faciliteit

Ontspanning is minstens zo belangrijk als de training en hiervoor heb je een goede, fijne omgeving nodig. Bij Caesar Fitness & Spa Resort kun je de dag starten met functional training, gevolgd door een individuele training. Daarna is er de mogelijkheid om wat baantjes te trekken in het zwembad. Na alle inspanning kun je bijkomen in de sauna tijdens het wachten op je schoonheidsbehandeling. Sluit de dag af met een lekkere, gezonde maaltijd terwijl je uitkijkt over de grachten van Den Haag. 

Caesar Fitness & Spa Resort ondersteunt haar leden op ieder gebied. CEO Annemarie is daarom iedere dag aanwezig en altijd in voor een praatje met de leden. Zo wordt de lat iedere dag hoger gelegd. 

Facilitatie:

"In en ontspanning op een centrale locatie."

 

–Tony de Zwart, Personal Trainer

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?