Skip to main content
Menu Icon
background image

Anytime Fitness logo

Anytime Fitness Benelux

Bennekom, Nederland

www.anytimefitness.nl

4000

Clubs

32

Landen

7

Continenten

24/7

Toegang

DE GEZONDSTE FRANCHISE FORMULE TER WERELD

Ruim 15 jaar geleden werd de eerste Anytime Fitness club geopend in Minneapolis (USA) en inmiddels is het ’s werelds grootste gezondheidsketen met meer dan 4.000 clubs in 32 landen. Anytime Fitness is de eerste keten met een club op alle 7 de continenten.

De clubs zijn van alle gemakken voorzien. Leden worden actief gecoacht naar de doelstellingen die zij willen bereiken en hebben 24/7 toegang tot de club.

Het succes van de samenwerking tussen Life Fitness en Anytime Fitness zit in het persoonlijke aspect en de kwaliteit die Life Fitness waarborgt. De locatie in Bennekom is erg tevreden over het goede contact met de Accountmanager en de enorm snelle service en technische ondersteuning.

UITGEBREID AANBOD AAN TOESTELLEN

Anytime Fitness Bennekom koos voor Life Fitness omdat zij de toestellen zeer gebruiksvriendelijk vinden. Vooral het entertainmentpakket op de cardiotoestellen wordt door de leden gewaardeerd. Hetzelfde geldt voor het meetellen van de herhalingen op de kracht apparatuur. Dit zorgt voor gemak en comfort.

 

"Voor ons draait alles om persoonlijk contact en hygiëne, we willen het beste voor onze leden. Let’s make healthy happen!"

- Michael Kerseboom, Club Manager van Anytime Fitness Bennekom

 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?