Skip to main content
Menu Icon
YMCA Hero

YMCA

Life Fitness waardeert de samenwerking met de YMCA zeer. We delen het doel om mensen te helpen een gezonder leven te leiden. Life Fitness gelooft in de kracht van gezondheid en welzijn en kent de beste toestellen om iedere YMCA een anker in de wijk te maken. Ontvang het laatste nieuws en de laatste inzichten door hieronder in te schrijven.

"We wilden sporten leuk maken, mensen laten spelen en hebben geprobeerd dit zo functioneel mogelijk te maken. Wat SYNRGY360 doet maakte het de beste keus."       

— Rob Sauvajot, VP/EXECUTIVE DIRECTOR VAN DE MCGRATH FAMILY YMCA

YMCA Cardio Equipments
YMCA Recumbent Bikes

WAT WE LEVEREN

LEDENBETROKKENHEID EN EERSTEKLAS PRODUCTEN: Een gemeenschap creëren is belangrijk. Life Fitness verbindt uw leden met de beste cardio- en krachttrainingstoestellen ter wereld en verandert uw fitnessclub in een plek waar sporters van alle leeftijden willen zijn. Wij willen de volgende producten aanbevelen: de Insignia Series voor iedere leeftijdsgroep, de SYNRGY360 voor groepstrainingen, Hammer Strength voor krachttrainingsveteranen en de Elevation- en Integrity Series-cardiotoestellen.

BEHEER VAN WAARDEVOLLE BEZITTINGEN: LFconnect is de digitale oplossing voor fitnessclubs die de ultieme trainingservaring willen creëren. Met LFconnect en onze cardioconsoles kunt u de gedetailleerde statistieken voor apparaatgebruik volgen, logo´s voor het beginscherm en clubtrainingen maken en fondswerving verhoging initiëren.

Life Fitness Markets We Serve - YMCA

HOE WE LEVEREN

UITNODIGENDE GEZONDE WOONCENTRA´S BOUWEN Life Fitness helpt bij het voorzien in de behoeftes van bewoners van alle leeftijden. We raden een gemengde sportschool aan die eindeloze mogelijkheden en diepgang van de fitnessproducten biedt die alle sporters verwelkomt. Bij de YMCA is het van belang voor zowel beginnende als gevorderde sporters om zich deel te voelen van een gemeenschap.

Life Fitness Journey De Life Fitness Journey biedt een perfecte combinatie van mensen, ruimten en apparatuur voor op maat gemaakte trainingservaringen die nieuwe sporters aantrekken en bestaande leden vasthouden. Deze aanpak voor fitnessclub ontwerp, inrichting en atmosfeer creëert een uitnodigende omgeving en ervaring. Journey biedt wat mensen motiveert – omgeving, vooruitgang, afwisseling en sociaal contact – om hun training vol te houden.

YMCA Group High Five
LIFE FITNESS ACADEMY

TRAINING EN ONDERWIJS: Uw staf moet meer doen dan toestellen verplaatsen en lidmaatschappen controleren. Ze worden geacht experts te zijn die adviezen geven over toestellen, oefeningsvormen en fitnessdoelen.  

Life Fitness Academy (LFA) versterkt de expertise van uw werknemers met training op locatie, webinars en onderwijsprojectvideo´s. LFA helpt uw werknemers nieuwe leden aan te trekken en bestaande leden te behouden.

HULP MET ÉÉN KLIK VAN DE MUIS: Life Fitness richt zich op ieder aspect van uw succes. Ons landelijke netwerk biedt aankoopadvisering en klantenservice, befaamde technische ondersteuning en een online onderdelenwinkel die 24 uur per dag open is. Alleen al in de Verenigde Staten hebben we 26 toegewijde medewerkers voor technische ondersteuning. 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?