Skip to main content
Menu Icon

Personal Training Studio's

Wanneer u uw trainingsstudio inricht dan wilt u het beste van het beste – en dat willen uw klanten ook. Daarom zijn Life Fitness en Hammer Strength ervan overtuigd dat het aanbieden van de #1 cardio- en krachttoestellen, klanten naar uw studio zal trekken en houden. Met Life Fitness en Hammer Strength bieden wij u innovatie en duurzaamheid aan zodat u een onderscheidend concept kunt neerzetten.

 

WAT WE BIEDEN

Eersteklas producten

Life Fitness en Hammer Strength geeft uw klanten de mogelijkheid om met ‘s werelds beste apparatuur te trainen en verandert uw studio in een ruimte waar iedereen zich thuis voelt. Wij adviseren de  SYNRGY360 en de  HD Elite voor personal training of small group training en de  Elevation Series en  Integrity Series voor elke vorm van cardiotraining.

 

HOE WE DAT DOEN


small group training

SYNRGY360 is de allesomvattende trainingsoplossing. Het vormt een middelpunt binnen uw studio en biedt al uw leden een effectieve en uitnodigende trainingsoptie. Het heeft de kracht en verbondenheid om uw small group trainingen te stimuleren voor de komende jaren. Daarnaast geeft het uw klanten nog een extra reden om uw studio te benoemen tot hun geheime succesformule.

 
DE kracht van HAMMER STRENGTH 

Fitnessdeskundigen en krachttrainingsveteranen herkennen de naam Hammer Strength. Het is een vertrouwde bron van krachttraining voor de meeste professionele programma´s en sportprogramma´s van scholen. Hammer Strength is het meest robuuste, betrouwbare en gerespecteerde product op de markt.

 

Aanbevolen producten

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?