Skip to main content
Menu Icon
Life Fitness Corporate Exercise Equipment

Fitness voor bedrijven

Een kantooromgeving kan leiden tot levensstijl met een tekort aan lichaamsbeweging, wat invloed heeft op alles, van energie en punctualiteit tot effectiviteit op het werk en algemene gezondheid. Met de hulp van Life Fitness, kunt u uw kantoor transformeren tot een levendige draaischijf waar de werknemers gelukkig, gezond, aanwezig en productief zijn. 

Corporate Fitness Journey of Elevation and Insignia Series

"Het rendement op de investering in volledige programma´s kan oplopen tot een besparing van $6 voor iedere geïnvesteerde $1."

— HARVARD BUSINESS REVIEW

11%

hogere omzet per werknemer

1,8

dagen minder afwezigheid per medewerker

28%

meer aandeelhoudersrendement

Women Outdoor Stretching

WIST U DIT?

ONDERZOEK HEEFT AANGETOOND

Bedrijven met effectieve welzijnsprogramma´s hebben 11% meer omzet per medewerker, 1,8 minder dagen afwezigheid en een toename van 28% in aandeelhoudersrendement.

HET EINDRESULTAAT

Een actieve bedrijfscultuur die geeft om de gezondheid van de medewerkers. Een bedrijfsplan dat de omzetstroom laat stijgen en de kosten voor gezondheidszorg laat dalen.

Voor een effectief welzijnsprogramma in een bedrijf is een verschuiving binnen de kantoorcultuur nodig. Life Fitness producten en planning zijn de katalysator voor deze verschuiving.

Life Fitness Corporate Cardio Strength Equipment

HOE WE LEVEREN

OPPERVLAKTE MAAKT NIET UIT

We bieden de juiste inrichting voor bedrijven van alle formaten. We kunnen een plan maken om een ruimte van 50 vierkante meter om te bouwen tot een fitnessruimte die medewerkers willen gebruiken.

LIFE FITNESS JOURNEY

De Life Fitness Journey creëert op maat gemaakte ervaringen voor specifieke omgevingen. Deze gebruiksvriendelijke aanpak voor fitnessclub ontwerp, inrichting en atmosfeer creëert een dynamische omgeving en boeiende ervaring.

Corporate Fitness Market Lifestyle Revolution

FITNESS EVOLUTIE

WAAR TE BEGINNEN?

Het ontwikkelen van een welzijnsprogramma voor bedrijven versterkt uw bedrijf, maar het vergt planning en strategie. De juiste combinatie van toestellen, oppervlakte, budget en esthetiek moet worden overwogen om de perfecte ervaring voor uw werknemers te leveren.

Een kantooromgeving verandert niet op één avond. Onderzoeken tonen aan dat bedrijven gezamenlijke inspanning moet leveren om de bedrijfscultuur te veranderen nadat de toestellen zijn geplaatst. 

Life Fitness kent de stappen om gezondheid en welzijn tot prioriteit te maken. Ingrijpende ideeën zijn welzijnsmotiveringsprogramma´s, groepstrainingen door medewerkers, op maat gemaakte fitnessplannen en nog veel meer.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?