Skip to main content
Menu Icon
Military Hero

Defensie

Afgelegen gebieden. Unieke veiligheidsnormen. De taaiste mannen en vrouwen ter wereld, omgeven door zwaar terrein, de elementen en dagelijkse werkzaamheden. Ontvang het laatste nieuws en de laatste inzichten door hieronder in te schrijven.

Peoples in Workout

WAT WE BIEDEN

DUURZAAMHEID VOOR HOGE PRESTATIES: Life Fitness en Hammer Strength streven ernaar u de beste fitnessproducten op de markt te bieden. We weten dat de toestellen moeten kunnen functioneren op verscheidene locaties, van stedelijke omgevingen tot afgelegen militaire basissen. Life Fitness en Hammer Strength zijn gebouwd om de elementen, intensief gebruik en continu vervoeren aan te kunnen. 

DE BESTE FITNESSPRODUCTEN: Of het nu onze Elevation Series of Integrity Series cardiotoestellen, Hammer Strength benches en racks, of robuuste systemen voor groepstrainingen zoals HD Elitezijn, Life Fitness heeft de beste fitnesstoestellen. Door innovatie, gebruiksgemak en duurzaamheid te combineren, verzekeren wij dat u de sterkst mogelijke fitnessproducten heeft.

FITNESS-OPLOSSINGEN

Aanpasmogelijkheden

Bij het bouwen van fitnesscentra in afgelegen gebieden is het essentieel om de eisen van het unieke terrein en de inwoners tegemoet te komen. Als wereldwijd bedrijf dat zaken doet met 120 landen, kan Life Fitness zowel grote als kleine bestellingen aan en helpen bij het creëren van de beste op maat gemaakte oplossing voor iedere betrokkenen.

 
EXTREME TESTEN en duurzaamheid

Door onze  strenge testen drijven we onze producten verder dan de grens van normaal gebruik, om te verzekeren dat ze zelfs in de meest intensieve trainingsomgeving dienst blijven doen. Life Fitness en Hammer Strength zijn gebouwd om bestand te zijn tegen transport, terrein en tijd. Onze testen verzekeren dat elk product robuust genoeg is om de meest intensieve trainingen in uitdagende omstandigheden te weerstaan. 

Oppervlakte maakt niet uit

Life Fitness biedt de juiste inrichting voor gebouwen van alle formaten. Bouw ruimten van 50 vierkante meter om tot een fitnessruimte die iedereen wil gebruiken. Stuur ons de afmetingen van uw fitnessclub en wij bieden u de beste oplossing. Meer info over onze inrichtingsservice

"Het Life Fitness team is altijd een aanwinst en integraal deel geweest van mijn succes als fitnessonderhoudstechnicus. Uw service, advies en steun zijn altijd ongeëvenaard geweest."
 

— Braundon Reinhold, MWR FORMAN, FOB LEATHERNECK, DYNCORP/LOGCAPIV, FPO, AE - 09372
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?