Skip to main content
Menu Icon
Fysiotherapie Life Fitness

Medisch

Life Fitness uw trainingspartner! Al jaren zijn wij een betrouwbare partner bij de inrichting van fysiotherapiepaktijken, revalidatiecentra en ziekenhuizen in de Benelux. Met ons brede productassortiment (inclusief SCI-FIT) hebben wij toestellen voor diverse medische doelgroepen; zoals COPD en hartfalen, maar ook voor orthopedische revalidatie en functionele training van topsporters.

Binnen het team van Life Fitness is er veel ervaring met het inrichten van trainingszalen van diverse afmetingen en geven wij advies op productniveau afhankelijk van uw ruimte, wensen, doelgroep en mogelijkheden. Uiteraard ondersteunen we u met voorstellen op maat. 

WAT WE LEVEREN

LEDENBETROKKENHEID EN EERSTEKLAS PRODUCTEN:  Life Fitness verbindt uw leden met de beste cardio- en krachttrainingstoestellen en verandert uw trainingsruimte in een plek waar sporters van alle leeftijden en niveau's willen zijn. Of het nu gaat om revalidatie of topsport. Wij willen de volgende producten aanbevelen: de laagdrempelige Circuitseries voor iedere leeftijdsgroep, de SYNRGY360 voor trainingen in kleine groepjes, Hammer Strength voor krachttrainingsrevalidatie en de robuuste Integrity Series-cardiotoestellen.

SCIFIT: Met de toegenomen vraag naar trainingsoplossingen voor revalidatie en senioren heeft Life Fitness besloten om in 2015 SCIFIT over te nemen. Dit biedt de mogelijkheden een productlijn aan te bieden die perfect past bij wensen van deze tijd.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?