Skip to main content
Menu Icon
Life Fitness Market Page Hospitality

Hotels & Wellness

Life Fitness begrijpt de behoeften van zowel onafhankelijke hotels als internationale ketens. We helpen de standaarden van het fitnessclubmerk te definiëren, de club te onderscheiden van de concurrentie en verhogen de klanttevredenheid terwijl we dit doen. Met onze apparatuur in uw handen zal iedere gast zijn verblijf willen verlengen. Ontvang het laatste nieuws en de laatste inzichten door hieronder in te schrijven. 

Life Fitness Cardio Strength Equipment

53%

van de reizigers zegt dat zij sporten als ze in een hotel verblijven

Bijna 10%

van de reizigers maakt de hotelkeuze op basis van het fitnessaanbod van het hotel

WAT WE BIEDEN

Eersteklas Producten & Klantbetrokkenheid

Fitnesstoestellen moeten de interesse van uw gasten wekken. Het goede nieuws is dat Life Fitness cardio- en krachttrainingstoestellen de meest gerespecteerde zijn ter wereld en wanneer uw gasten de Elevation Series  cardiotoestellen, Insignia Series machines met steekgewichten en Lifecycle GX exercise bikes zien, wordt fitness meer dan slechts een afleiding.

EENVOUDIG BEHEER: LFconnect is de marktleidende digitale technologie voor fitnessclubs die een aangepaste trainingservaring willen creëren. Met LFconnect en onze Discover Tablet consoles kunt u apparaatgebruik volgen, logo´s voor het beginscherm maken en gasten zelf hun trainingsgegevens laten bijhouden.

Life Fitness Markets We Serve - Hospitality

HOE WE DAT DOEN

Oppervlakte  maakt niet uit

Life Fitness biedt de juiste inrichting voor ruimtes van alle formaten. We kunnen een plan maken om een ruimte van 50 vierkante meter om te bouwen tot een fitnessruimte die uw gasten willen gebruiken.

Life Fitness Strength Equipment
LIFE FITNESS JOURNEY

Uw ontwerpstrategie hoort een fitnessclub te creëren die goed voorzien en uitnodigend is. Life Fitness Journey helpt u mensen, ruimten en toestellen te combineren en zo een trainingsruimte te ontwerpen die gasten aantrekt en memorabele ervaringen creëert.

GESCHIKT VOOR REIZIGERS

Ons grote portfolio aan toestellen is ideaal voor de hotelbranche. Account managers van Life Fitness stellen vast welke cardio- en krachttrainingstoestellen geschikt zijn voor frequente reizigers en een ´on-the-go´ levensstijl. En onze toestellen ondergaan strenge testen om betrouwbaarheid te verzekeren, zelfs na continu gebruik.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?