Skip to main content
Menu Icon
Life Fitness Markets We Serve - Golf Market

Golf

Golfclubs staan bekend om mooie groene golfbanen om fijn een balletje te slaan. Steeds meer golfclub gaan hun aanbod uitbreiden met fitness. De trend om een fitnessfaciliteit toe te voegen biedt het management een lucratieve mogelijkheid en een kans om leden in de club te houden wanneer zij niet op de baan staan.

Titleist Performance Institute
TITLEIST PERFORMANCE INSTITUTE (TPI)

Overzicht: Life Fitness heeft een exclusieve samenwerking met het Titleist Performance Institute, wat kansen creëert voor golfclubs en hun leden. TPI-trainers voeren beoordelingen uit, maken programma´s en bieden praktische corrigerende hulp waardoor de vaardigheid van de golfer en de kwaliteit van de club beide verbeteren.

Voordelen voor de club: Een TPI-gecertificeerde trainer in uw club verhoogt de omzet vanuit personal training, trekt nieuwe leden aan en geeft huidige leden een reden om meer tijd door te brengen in de club.

Voordelen voor leden: TPI-gecertificeerde trainers kennen de golfbewegingen en hun deskundige begeleiding verbetert de prestaties op de baan. Members verhogen hun flexibiliteit, stabiliteit en kracht, wat zich uit in lagere scores op de baan. Met TPI versterken leden zowel hun gezondheid als hun spel.

Blended Gym focused on general population workouts.
AANDACHTSPUNTEN

GEMENGDE FITNESSCLUB: Life Fitness raadt voor de meeste country clubs een "gemengde fitnessclub" aan, met de nadruk op algemene oefeningen voor iedereen, het benodigde materiaal voor golftrainingsprogramma´s over het hele jaar en de juiste combinatie aan toestellen om andere country clubsporten zoals tennis en zwemmen te ondersteunen. Deze brede verscheidenheid aan materialen betrekt leden door middel van fitness en zorgt ervoor dat velen van een lidmaatschap bij andere fitnessclubs zullen afzien.

PROGRAMMA´S VOOR JONGE GOLFERS: Voor familieactiviteiten biedt Life Fitness advies voor het plannen en implementeren van programma´s voor jonge golfers en het nodige materiaal om uw doelen te bereiken.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?