Skip to main content
Menu Icon

Hulpverlening

Voor hulpverleners kan een leven in een oogwenk veranderen. Als een rustige middag omslaat in een noodgeval, dan moet je er staan. Life Fitness heeft de oplossing die hulpverleners biedt wat zij nodig hebben voor de tactische kracht en conditie, een lange carrière en de kans om meer levens te redden. Ontvang het laatste nieuws en de laatste inzichten door hieronder in te schrijven.

Hammer Strength Select First Responder
Include Tab Title: 
0
Remove Min Height: 
0

50%

van de blessures die tijdens een brand worden opgelopen zijn verrekkingen, verstuikingen of spierpijn.

38%

van de bedrijfsongevallen van ambulancemedewerkers wordt veroorzaak "door een lichamelijke reactie of inspanning."

 

Vertrouwde

Toestellen om voor en na het geloei van de sirenes te gebruiken.

Hammer Strength HD Elite in Gym

Wist u dit al…

Onderzoek heeft uitgewezen

dat 50% van de blessures die tijdens een brand worden opgelopen verrekkingen, verstuikingen of spierpijn zijn. 38% van de bedrijfsongevallen van ambulancemedewerkers wordt veroorzaakt door lichamelijke reactie of inspanning.

De conclusie

Het voorkomen van letsel, aan hulpverleners in het bijzonder, begint met gezondheid en conditie. Als u dagelijks aan gevaar wordt blootgesteld, moet u trainen voor iedere noodsituatie en voorbereid op het werk komen. Life Fitness heeft duurzame, innovatieve toestellen die hulpverleners helpen om beter te presteren en actief aan het werk te blijven.

First Responders Climber

Wat wij doen

Ongeëvenaarde fitnesstoestellen

Cardiovasculair uithoudingsvermogen is essentieel om gevaarlijke situaties in en uit te gaan en kracht is cruciaal om uzelf en anderen te beschermen. Onze cardiotoestellen kunnen hulpverleners zo ver pushen als dat zij kunnen hebben en onze benches en racks zijn robuust, betrouwbaar en biomechanisch verantwoord.

Tactische Kracht en Conditie

Life Fitness bouwt fitnessclubs waarin kracht en fitness centraal staan. Voor hulpverleners adviseren wij Hammer Strength plate-loaded toestellen voor kracht, SYNRGY360 systemen voor snelheid en onze cardiotoestellen voor uithoudingsvermogen.

Life Fitness solutions on tactical strength and conditioning.

Hoe we dat doen

PASSEND IN UW BUDGET

Geld toekennen aan alles behalve het essentiële is moeilijk. Daarom hebben wij financiële oplossingen die uw werk gemakkelijker maken en u de beste fitnesstoestellen ter wereld in uw fitnessclub geven.

Oppervlakte maakt niet uit

Life Fitness biedt de juiste inrichting voor gebouwen van alle formaten. We kunnen ruimten van 50 vierkante meter ombouwen tot een fitnessruimte die eerstehulpdiensten willen gebruiken. Stuur ons de afmetingen van uw fitnessclub en wij bieden u de oplossing.

Aanbevolen producten

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?