Skip to main content
Menu Icon

Onderwijs

Universiteiten en hbo-instellingen met aantrekkelijke sportprogramma´s en dynamische sportcentra werven meer studenten, verhogen het welzijn en creëren sociale trainingsomgevingen. U zult merken dat u met de beste apparatuur de gezondste studenten krijgt.

Life Fitness Connect Global Markets

WAT WE BIEDEN

EERSTEKLAS PRODUCTEN EN BETROKKEN STUDENTEN 

Eersteklas fitnessapparatuur staat garant voor betrokken studenten en zorgt ervoor dat ze regelmatig naar de sportschool gaan. Wanneer uw studenten onze Elevation Series-cardiotoestellen, Hammer Strength-benches & racks, SYNRGY360 -systemen voor groepstrainingen en onze Insignia Series-trainingstoestellen met steekgewichten zien, zullen ze unaniem positief reageren en wordt de sportschool een populaire ontmoetingsplaats voor studenten.

Asset management 

LFconnect voor faciliteitbeheer is de toonaangevende cloudtechnologie voor universiteiten die de ultieme beheer- en trainingservaring op maat willen creëren. Met LFconnect en verbonden consoles kunt u het gebruik van de producten volgen en trainingen voor de hele campus ontwikkelen.

Life Fitness Recumbents College Recreation

HOE WE DAT DOEN

MEER AANMELDINGEN

Bij de sterke concurrentie tussen onderwijsinstellingen om studenten te werven kunnen goede sportvoorzieningen de doorslag geven bij de keuze. Uit onderzoek blijkt dat 30% van de aankomende studenten hun beslissing voor een bepaalde onderwijsinstelling laat afhangen van de aanwezige recreatie- en sportvoorzieningen. 

LIFE FITNESS JOURNEY

De Life Fitness Journey biedt een perfecte combinatie van deskundige mensen, ruimten en apparatuur voor gedenkwaardige trainingservaringen. De Life Fitness Journey biedt wat mensen motiveert – omgeving, vooruitgang, afwisseling en sociaal contact – om hun training vol te houden.

Service Repair Technician

HULP MET ÉÉN KLIK

Life Fitness biedt u ook na aanschaf volledige service-ondersteuning. Met een groot netwerk aan servicemonteurs en vakkundig binnendienst team staan wij u op locatie, telefonisch en online bij. Bovendien kunt 24/7 online uw serviceverzoek bij ons indienen.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?