Skip to main content
Menu Icon
Life Fitness Active Aging Hero

Active Aging

In 2010 betrof de wereldwijde bevolking van senioren 524 miljoen. Dit zal naar verwachting de anderhalf miljard overstijgen in 2050. Life Fitness biedt de wellness-oplossingen om een actief en gezond leven te leiden ongeacht leeftijd en geeft uw fitnessclub energie.

Active Aging Group Class

28 tot 34%

van de volwassenen tussen 65 en 74 is fysiek actief

35 tot 44%

van de volwassenen ouder dan 75 is fysiek actief

ANDERHALF MILJARD

OUDERE VOLWASSENEN WERELDWIJD IN 2050

Life Fitness Circuit Series Active Aging Strength Equipment

Wist u dit al…

Door de exponentiele groei van senioren is nu het moment om uw fitnessclub te onderscheiden van anderen door te investeren in de fitnessproducten die voor deze grote bevolkingsgroep zijn ontwikkeld. Life Fitness biedt de middelen voor active aging en helpt uw bedrijf versterken. Bied uw leden de fitnesstoestellen voor een lang, gezond en gelukkig leven.

SPORTEN IS OP IEDERE LEEFTIJD BELANGRIJK 

  • Verhoogt de energie en verbetert de algemene kwaliteit van het leven
  • Vermindert stress en verbetert het humeur
  • Verbetert het evenwichtig en vermindert de kans op vallen
  • Voorkomt of vertraagt veel ziektes en handicaps
  • Helpt mensen hun onafhankelijkheid te behouden of terug te krijgen
Markets Global LF Connect

WIJ BIEDEN

FITNESSTOESTELLEN MET DOORDACHT ONTWERP

Geavanceerde toestellen veranderen uw fitnessclub in een club waarvan iedereen lid wil zijn. Onze recumbent fietsen en cross-trainers verbeteren de balans en stabiliteit, onze Circuit Series krachttrainingstoestellen verbeteren de flexibiliteit en ons  SYNRGY360 toestel is ideaal voor groepstrainingen in een gezellige en ondersteunende omgeving.

FITNESSCLUB EN TOESTELBEHEER

De LFconnect-app en -website zijn digitale oplossingen voor fitnessclubs die de ultieme gepersonaliseerde trainingservaring creëren. Voor senioren is het volgen van trainingen cruciaal om hun fitnessdoelen te behalen. Met LFconnect.com kan uw fitnessclub het gebruik van de producten volgen en aangepaste trainingen maken die door deskundig personeel worden samengesteld. 

Active Aging SYNRGY and  Integrity series

Hoe we dat doen

Wij maken fitness uitnodigend voor alle leeftijden en niveaus

Life Fitness helpt bij het ontwikkelen van een fitnessclub die leden van alle leeftijden en fitnessniveau in hun behoeften voorziet. We raden een gemengde fitnessclub aan die vele mogelijkheden biedt, maar ook diepgang van de fitnessproducten die zowel beginners als gevorderden uitnodigt. Het is belangrijk dat ieder lid zich deel voelt van een gemeenschap. 

Ons getalenteerde lay-outteam helpt bij het bepalen van de ideale combinatie van toestellen voor het formaat van uw ruimte. We helpen u bij het maken van een uitnodigende fitnessclub die aan uw specifieke behoeften voldoet.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?