Skip to main content
Menu Icon
background image

Branches

Life Fitness combineert een groot en gevarieerd portfolio van producten met deskundig advies  om ieder type fitnessclub te helpen bij het vinden van een oplossing die past bij de leden. Onderstaand overzicht geeft een goede indruk van de diversiteit aan branches waarin wij actief zijn

Life Fitness Elevation Series Treadmills in Health Club

Fitnessclubs

Life Fitness en Hammer Strength bieden de producten en diensten die fitnessclubs kunnen gebruiken om zich te onderscheiden.

Hammer Strength HD Elite Golf in Gym

Golf

Een fitnessclub binnen uw golfcomplex genereert omzet en biedt uw leden ook een reden om te komen als slecht weer ze van de baan houdt.

Active Aging

Active Aging

Het aantal senioren zal naar verwachting de anderhalf miljard overstijgen in 2050. Life Fitness biedt de fitness-oplossingen om een actief en gezond leven te leiden ongeacht de leeftijd.

Hammer Strength HD Elite Showcase

Topsport

Voor een sterke prestatie op het veld of op de baan is krachttraining vereist. Life Fitness en Hammer Strength zijn vertrouwd in fitnesscentra die worden gebruikt door 's werelds beste sporters.

Hammer Strength HD Elite College Recreation Dominican University

Onderwijs

Een dynamisch sportcentrum helpt bij het werven van meer studenten, zorgt voor een levendige sociale omgeving en verhoogt het sportaanbod van de campus.

Hammer Strength HD Elite in Gym

Hulpverlening

Een goede conditie en functionele kracht zijn essentieel voor hulpverleners. Life Fitness biedt tal van oplossingen die deze vereiste ondersteunen.

Life Fitness Elevation Series in Gym

Hotels & Wellness

Hotelgasten waarderen de mogelijkheid gebruik te kunnen maken van een hotelgym, of dit nu in een klein boutique hotel is of een internationale keten.

Life Fitness Markets We Serve - Millitary and Government

Defensie

Cardio- en krachttoestellen voor de taaiste gebruikers en omstandigheden: militaire en elite-troepen van de overheid.

Wooncomplexen

Life Fitness helpt bij het ontwikkelen van een fitnessoplossing die bij uw wooncomplex past, waar uw woongemeenschap van profiteert en die helpt bij het aantrekken van nieuwe bewoners.

Office Fitness with Life Fitness Insignia Series

Bedrijfsfitness

Het aanbieden van bedrijfsfitness kan zowel grote als kleine bedrijven helpen bij het aantrekken van nieuwe medewerkers en verhoogt de medewerkerstevredenheid en productiviteit.

Life Fitness Elevation Series in YMCA

Medisch

Al jaren zijn wij een betrouwbare partner bij de inrichting van fysiotherapiepaktijken, revalidatiecentra en ziekenhuizen in de Benelux. Met Scifit kunnen wij nu een nog breder scala aan producten aanbieden.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?