Skip to main content
Menu Icon
background image

Het verhaal achter Life Fitness


Al meer dan 45 jaar wijdt Life Fitness zich aan het creëren van de ideale fitnessoplossingen voor fitnesscentra én sporters. Onze missie om mensen actief te houden begon met de Lifecycle Exercise Bike en duurt voort met het ruimste aanbod producten van de fitnessindustrie op het vlak van cardio-, kracht- en groepstraining.

Door de decennia heen

Fitness is de laatste decennia flink veranderd, en Life Fitness is mee geëvolueerd. Talloze modegrillen zijn al de revue gepasseerd, maar Life Fitness blijft mensen aanmoedigen om een actief leven te leiden.

EEN BEWEGINGSCULTUUR

Onze missie bij Life Fitness is om díe fitnessoplossingen te ontwikkelen die de wereld in beweging krijgen. En wij voelen dat het buitengewoon belangrijk is om de daad bij het woord te voegen. De cultuur bij Life Fitness draait rond alles waar onze producten voor staan - een actief en gezond leven. Op ons internationale hoofdkantoor buiten Chicago en onze negen andere kantoren wereldwijd zijn sporttassen net zo iets gewoons als koffiebekers. Onze showrooms fungeren tegelijkertijd als sportzaal voor de werknemers, en enthousiaste groepstrainingen zijn een belangrijk deel van onze dagelijkse routine.


De beste manier om alles te weten te komen van onze fitnessproducten is immers om ze elke dag zelf te gebruiken. Mensen aanzetten gezonder te leven, dat is wat wij doen, en onze inspanningen op dit punt beginnen bij onze werknemers.

Life Fitness Bag and Brand Stretching
Hands Tossing Ball in Movement
In Movement
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?