Skip to main content
Menu Icon

VERNIEUWDE LIFE FITNESS INTEGRITY SERIES CARDIOLIJN

Populaire cardio-apparaten hebben een nieuw design en blijven ongeëvenaard duurzaam

Life Fitness, de wereldwijde marktleider in professionele fitnessapparatuur, verraste tijdens FIBO met een sterke update van de Integrity Series cardiolijn. De populaire cardiolijn met de loopband, crosstrainer en twee soorten trainingsfietsen, kreeg een prachtig nieuw design waarbij de gewaardeerde pluspunten van de apparatuur weer volledig tot hun recht komen.

Sterke combi: duurzaamheid & gebruikersgemak
De nieuwe Integrity Series zullen met hun prachtige nieuwe vormgeving net als de bestaande serie succes brengen in fitnesscentra waar kwalitatieve cardioapparatuur op een laagdrempelige en intuïtieve wijze kan worden gebruikt voor allerhande trainingsdoelen. Zoals de bestaande Life Fitness Integrity Series al heeft bewezen, steekt ook de nieuwe cardiolijn boven de markt uit als de meest betrouwbare fitnessapparatuur. De Integrity Series blinken uit in de ijzersterke combinatie van extreme duurzaamheid, gebruikersgemak en service. Om de groeiende fitnessindustrie te ondersteunen in het onderscheiden van hun faciliteiten, biedt deze vernieuwde cardiolijn diverse opties voor het eigen budget en de gewenste features.

De cardiolijn waar iedereen van op aan kan
“Vijftig jaar luisteren naar onze klanten, terwijl we de beste fitnessapparaten in de industrie ontwikkelen en bouwen, liggen ten grondslag aan deze nieuwe Integrity Series”, toont Thomas Hoeven, Sales Manager van Life Fitness Benelux "Keer op keer heeft deze vernieuwde cardiolijn zich bewezen tijdens de diverse testen die we deden in sportcentra. Het is de cardiolijn waar iedereen van op aan kan en we verheugen ons op het feit dat we deze nieuw vormgegeven apparaten nu kunnen introduceren in de Benelux.” De nieuwe Integrity Series is verkrijgbaar in drie verschillende productmodellen voor ieder apparaat. Iedere ondernemer kan voor zijn eigen sportfaciliteit en doelgroep de optie selecteren die aansluit bij de wensen en toekomstplannen. "Selecteer je één of twee consoles? Welke van de veelheid aan features passen bij de behoeften van je klanten? Onze experts denken graag mee over wat er nu én op de lange termijn past in je faciliteitenaanbod”, tipt Hoeven.

LCD touchscreen
De standaard console (Integrity Series C Console) levert een laagdrempelig ‘get-on-and-go’-functionaliteit voor de gebruiker met een groot LED display en een eenvoudige, intuïtieve navigatie door de programma-opties. De Integrity Series X Console is voorzien van een LCD touchscreeen (18 cm breed) met een navigatie die smartphone-geïnspireerd is en een bluetooth-connectie heeft. Met beide consoles kunnen sporters gebruik maken van alle LF Connect digitale mogelijkheden dankzij de handige bluetooth-verbinding.

Digitale onderhoudsservice op afstand
De vernieuwde Integrity Series zijn voorzien van LFconnect Protect, een unieke digitale onderhoudsservice die onmerkbaar de connectie maakt tussen de apparaten en digitale deskundige bij Life Fitness. Hierdoor is er een proactieve begeleiding met handige meldingen over preventief onderhoud bij de aangesloten apparaten. Onderhoud gaat snel en gemakkelijk bij de apparaten, dankzij de minimale hardware die snel toegankelijk is voor onderhoudsservice.

Bekijk hier de nieuwste Integrity cardiolijn.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?